Okurken nasıl bir işte çalışabilirim?

Adolph Charles

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir dil öğrencisiyim. Amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünü okumak istiyorum. Çok büyük bir sıralamaya giremeyeceğimi biliyorum. Üniversite okurken hem Tunceli gibi diğer illerimize nazaran iyi para kazanabileceğim hem dil öğrencisi için düzgün bir dil içeren hem çalışıp hem okuyacağım bir il ve bölüm arıyorum. Eğer batıyı söylerseniz yüksek ihtimal Amerika kültürü ve edebiyatı bölümünü seçeceğim. Eğer doğu derseniz İngiliz dili ve edebiyatı da bana çok uzak değil. Amacım üniversiteden sonra hayata borçla başlamamak. Siz nasıl bir seçim yapardınız?

Kanka elime geçen bir şey olmuyor :D
Hem okuyorsun hem de para kazanmak istiyorsun. Hocam ne istiyorsunuz siz daha? Yani tam gün çalışmayacaksınız orada eğer açık öğretim değilseniz. Ev de geçindirmiyorsunuz, öpün alnınıza koyun asgari ücreti.

Okurken çalışacağın için bir çok işte alacağın maaş maksimum 10 bin olacaktır, Ortalamayı bilmiyorum ya da senin kapasiteni ama tahminimce 7000-10000 arası bir şey alırsın diye umuyorum, Aşağısını verirler ise çalışma.

Eğer dil öğrenmek istiyorsan, Antalya, Muğla gibi turistlik şehirlere yönelmeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı