Okurken YKS'ye hazırlanmak zor olur mu?

ksosmanks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sene icin mezuna kalan biriyim ama gerek benim hatalarım, gerek aile ici olaylar vs yuzunden YKS istediğim gibi hazirlanamadim ve bir yil daha mezuna kalmama ailem izin vermez. 2 yillik saglik bölümü yazip 2. yil ya da mezun olduktan sonra calisirken YKS hazirlanabilir miyim? Dusunceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık atamaları devam eden bir bölüm, sağlık üzerinden KPSS ile atanabilirsen ekonomik olarak da rahatlayacağın için ailenle aranda bu konularda bir bağlantı kalmaz. Sonra istediğin bölümü çalışırken okur, eğer istersen geçiş yaparsın. Birçok sağlık bölümünde nöbete kalma şansın var hem ders çalışmak için hem de çalışırken okumak için ideal olduğunu düşünüyorum.

Merhaba. Bu sene icin mezuna kalan biriyim ama gerek benim hatalarım, gerek aile ici olaylar vs yuzunden YKS istediğim gibi hazirlanamadim ve bir yil daha mezuna kalmama ailem izin vermez. 2 yillik saglik bölümü yazip 2. yil ya da mezun olduktan sonra calisirken YKS hazirlanabilir miyim? Dusunceleriniz neler?

Bence mezuna kal ailen ile otur konuş

Eğer tercih yapıp, yerleşip tekrar sınava girersen OBP eklenmeyeceği için zora düşebilirsin. Bence tercih yapmamak ve hazırlanmak daha mantıklı.

Eğer bu sene tercih yaparsanız, sonraki seneye OBP'nin yarıya ineceğini ve bu olayın sadece bir seneliğe mahsus olduğunu da unutmayın derim. Kırık OBP ile sınava hazırlanmak zor olur.

Ya hocam ailem bu sene kalmama zar zor izin verdi. Şu an kendime kiziyorum bugün 1 saate yakin agladim ama elimden bir şey gelmiyor. Bakalim belki de kazanacagim belli olmaz ben bu mesaji en kotu ihtimal icin yazdim.

Hocam ailem bana hiçbir zaman baskı uygulamadı bilmiyorum o yüzden ama pes etme "Başarılar dilerim"

Eğer bu sene tercih yaparsanız, sonraki seneye OBP'nin yarıya ineceğini ve bu olayın sadece bir seneliğe mahsus olduğunu da unutmayın derim. Kırık OBP ile sınava hazırlanmak zor olur.

Hocam o konudan haberim var o yuzden 2. yilda hazirlanirim dedim ya.

Hocam ailem bana hiçbir zaman baskı uygulamadı bilmiyorum o yüzden ama pes etme "başarılar dilerim"

Teşekkürler hocam yok benim ailem izin vermiyor. Bakalim ne olacak.

@ksosmanks, onu görmedim. Kusura bakmayın. Gene de son olarak aileniz ile konuşmayı deneyebilirsiniz. Belki ailenizin fikri değişir.

Hocam o konudan haberim var o yuzden 2. yilda hazirlanirim dedim ya.

Teşekkürler hocam yok benim ailem izin vermiyor. Bakalim ne olacak.

Vallahi hocam ben babasız büydüm o yüzden ne yaparsam yapayım kimse bir şey demez o yüzden kendimi - durumda his ediyorum ama bu bana daha disiplinli olmayı oğreti ailenizde sizin iyliğinizi düşünüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı