Olabilecek en ucuz ve yeterli SSD önerisi

120GB'ların arasında iyi bir markanın SSD'sini bulamadım. Ancak 240GB olarak atabileceğim bu. Kioxia'dan uzak dur derim. Toshiba (Kioxia) SSD'de ve USB'de iyi bir marka değil. Kingston iyidir, özellikle Crucial ve Samsung en iyisi. Alacaksan Crucial al.

Son düzenleme:
120GB'ların arasında iyi bir markanın SSD'sini bulamadım. Ancak 240GB olarak atabileceğim bunlar. Kioxia'dan uzak dur derim. Toshiba (Kioxia) SSD'de ve USB'de iyi bir marka değil. SanDisk, Kingston iyi, özellikle Crucial ve Samsung en iyisi. Alacaksan Crucial al.

Harbiden Kioxia alma Crucial al. Ciddi ciddi Sandisk önermen de komik.

@Timucin_34 Sandisk'e kronik arızalı diyen çok gördüm forum da, emin misiniz?
Eskiden Sandisk kaliteliydi. Yenilerinden emin değilim. Onu düzelteyim ben de. Uyarıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Crucial al geç, sağ olsun bı War Thunder zevkimiz vardı, onu da Kioxia çamur etti. Para da yok şimdi yenisini alayım. Oyunu silmek durumunda kaldım.

120GB'ların arasında iyi bir markanın SSD'sini bulamadım. Ancak 240GB olarak atabileceğim bunlar. Kioxia'dan uzak dur derim. Toshiba (Kioxia) SSD'de ve USB'de iyi bir marka değil. Kingston iyidir, özellikle Crucial ve Samsung en iyisi. Alacaksan Crucial al.

Bu SSD sorunlu dye biliyorum. Forumda sık sık konu açılmıştı.
Attığımdan başka düzgün SSD yok zaten.
SanDisk'in bir tek Plus modelleri sorunlu. Diğerleri gayet yeterli seviyede.

Bu SSD sorunlu dye biliyorum. Forumda sık sık konu açılmıştı.
Attığımdan başka düzgün SSD yok zaten.
SanDisk'in bir tek Plus modelleri sorunlu. Diğerleri gayet yeterli seviyede.
Fark ettiysen Sandisk'in linkini geri çektim. Yazdığıma da beğenmedim diye ifade bırakıyorsunuz. Çok ayıp.

Fark ettiyseniz SanDisk'in linkini geri çektim. Yazdığıma da beğenmedim diye ifade bırakıyorsunuz. Çok ayıp.

O SanDisk hakkında diğer kişiler için demiştim. Beğenmedim ifadesini bu sorunlu SSD'yi önerdiğin için attım. Bu ifade atmamla ayıplıkla ne alakası var? Ne zamandan beri fikir belirtmek ayıplık oldu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı