Olabilecek en ucuz ve yeterli SSD önerisi

O SanDisk hakkında diğer kişiler için demiştim. Beğenmedim ifadesini bu sorunlu SSD'yi önerdiğin için attım. Bu ifade atmamla ayıplıkla ne alakası var? Ne zamandan beri fikir belirtmek ayıplık oldu?
Ben yalnız fark ettiysen Sandisk'in linkini ve adını silmiştim sen yazmadan önce. Göz göre göre beğenmedim ifadesini atmak farklı. Orada Sandisk ibaresi bulunur ona lafım olmaz. Sandisk geçmeyen mesajıma atmak tamamen farklı. Şu an o ifade Crucial'ı beğenmedim anlamını taşıyor.

Fark ettiysen Sandisk'in linkini geri çektim. Yazdığıma da beğenmedim diye ifade bırakıyorsunuz. Çok ayıp.
BX550 ısınan bir model ve iyi değil Crucial alınacaksa MX500 alınmalı.

BX550 ısınan bir model ve iyi değil Crucial alınacaksa MX500 alınmalı.

Ana disk olarak kullanacağım demiyor. Valorant kurulu olacak diyor. Crucial'ın MX serisine ben de sizle hemfikirim. Ancak başlıkta 'en ucuz' ibaresi geçtiği için onu önerdim. BX ve MX'in aradasınki fiyat farkını çok görenler de olabiliyor.

Ana disk olarak kullanacağım demiyor. Valorant kurulu olacak diyor. Crucial'ın MX serisine ben de sizle hemfikirim. Ancak başlıkta 'en ucuz' ibaresi geçtiği için onu önerdim. BX ve MX'in aradasınki fiyat farkını çok görenler de olabiliyor.

Amazon'da 630 TL şu an MX500 250GB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı