Olay 41, sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış hatası

Daha fazla  
RAM
16 GB DDR5 4800MHz
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
RTX 4060 Laptop GPU
İşlemci
Ryzen 7 7535HS

Bilgisayarımı açtım bir iki dakika falan takıldıktan sonra Windows Güncellemesi yapayım dedim Topluluk güncellemesi mi ne yaptım. Ardından Namaz kılmaya gittim gittikten sonra bilgisayar ekranı kapalıydı ışıkları yanıyordu tuşlara bastım açılmadı mouse ile çift tıkladım açılmadı. Ardından Windows Boot ekranı geldi ve bilgisayarım sorunsuz bir şekilde açıldı.

Olay detayları:

BugcheckCode412

BugcheckParameter10x50

BugcheckParameter20xffffe48dd68c20c0

BugcheckParameter30x0

BugcheckParameter40x0

SleepInProgress0

PowerButtonTimestamp134045807778141558

BootAppStatus0

Checkpoint16

ConnectedStandbyInProgresstrue

SystemSleepTransitionsToOn7

CsEntryScenarioInstanceId19

BugcheckInfoFromEFIfalse

CheckpointStatus0

CsEntryScenarioInstanceIdV219

LongPowerButtonPressDetectedfalse

LidReliabilityfalse

InputSuppressionState0

PowerButtonSuppressionState0

LidState1

WHEABootErrorCount0

GPT'ye sorduğumda bunları dedi:
BugcheckCode 412Bu, özel bir sistem çökme kodudur. Bu durumda, genellikle 0x0000012C hata koduna (bugcheck 412 = 0x19C hexadecimal) tekabül eder, ama kesin kod için daha fazla bilgi gerekebilir.
BugcheckParameter1 0x50Bu genellikle PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (0x50) hatasıyla ilişkilidir. Bu, sistemin kullanılamaz bir bellek adresine erişmeye çalıştığını gösterir.
ConnectedStandbyInProgress trueSistem uyku (sleep/connected standby) modundayken bu hata oluşmuş.
SystemSleepTransitionsToOn 7Sistem 7 kez uyku modundan çıkmış.
WHEABootErrorCount 0Donanımsal bir hata görünmüyor (WHEA: Windows Hardware Error Architecture).

Ciddiye almam gereken bir durum mu yoksa önemsiz mi? Uyku modunda bir sorun yok 2 - 3 dakika uyku modunda tuttum açtığımda sorunsuz şekilde açıldı. Bir kerelik güncelleme ile ilgili bir hata mıdır sizce?

Güncelleme sırasında bir sorun olduysa, ondan kaynaklı olabilir. Gündelik kullanımda bir sorun yaşamıyorsanız, ciddiye alınacak bir durum olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…