OLED monitör alınmalı mı?

27inç ve 32inç ayrı ayrı sorar mısın? Söylenti 27inç için 4.nesil iken 32inç için 3.nesil olduğu yönünde.

Bu arada üstteki arkadaşın dediği gibi g6'yı 18k bandına öğrenci indirimiyle alabiliyorsan çok daha mantıklı olur. Mat kaplamadan şikayetçi olanlar var, o konuda bir şey diyemeyeceğim. Fiyatı çok iyi çünkü.

G6'nın 360Hz versiyonunda Alt Tab ve coil whine şikayetleri vardı en son. 240Hz versiyonunda da oluyor mu veya yeni part ürünlerde düzeltildi mi bilmiyorum. Reddit ve forumlarda çok fazla şikayet vardı bu konuda.

27inç ve 32inç ayrı ayrı sorar mısın? Söylenti 27inç için 4.nesil iken 32inç için 3.nesil olduğu yönünde.
Tabi hocam ararlarsa ikisi için ayrı ayrı sorup burdan size geri dönüş yaparım. Sizin tavsiyeniz eğer 4. nesilse direkt alın mı diyorsunuz?

Tabii hocam ararlarsa ikisi için ayrı ayrı sorup buradan size geri dönüş yaparım. Sizin tavsiyeniz eğer 4. nesilse direkt alın mı diyorsunuz?

Önce woled mi qd OLED mi karar vermelisiniz. Yılın ilerleyen zamanlarında 4.nesil woledlerde satışa çıkacak. Hem LG hem de Samsung 4.nesil panellerin çok daha dayanıklı olduğunu söylüyor. Haliyle 4.nesil almak daha mantıklı olacaktır.

4.nesil woled iyileştirmeleri:

4.nesil qd OLED iyileştirmeleri:

Hocam benim anladığım 4. nesil woledlerde renkler iyileştirilmiş ve qd oled seviyesine yaklaşmış. Ben oyun için kullanacağım için qd oled daha mantıklı gibi düşünüyorum fakat 4. nesil bir woled de olabilir.

Aydınlık ortamda biraz siyah seviyesi düşecek ve siyahlar purple gözükecek. Aşırı olmuyor bu arada, yine de eksi eksidir. Eğer bunlar dert değilse qd OLED alabilirsiniz. 4.nesil woled için biraz beklemeniz gerekecek. Ben alacak olsam 4.nesil modellerin piyasaya sürülmesini beklerdim. Ardından kıyaslar duruma göre tercih ederdim. Bekleyemem diyorsanız dediğim modellerden birini alabilirsiniz.

3.nesil olarak şu ikisi mantıklı.

Hocam samsung monitörü için whatsapptan canlı destekle bir daha iletişime geçtim. Ürünün 2025 üretimi olduğu ve çıkan son model olduğundan dolayı paneli nesil olarak belirtilmediğini söylediler.

Hocam Samsung monitörü için WhatsApp'tan canlı destekle bir daha iletişime geçtim. Ürünün 2025 üretimi olduğu ve çıkan son model olduğundan dolayı paneli nesil olarak belirtilmediğini söylediler.

ASUS 4.nesil diye sitesinde belirtiyor, Samsung ise bilgi veremiyor. Bu bir tık kötü olmuş. TFT central bu konuyla alakalı artık nesil belirtilmediğini onun herine yıl olarak isimlendirileceğini söylemiş. Reddit'te de Samsung'un çalışanlarıyla görüşüp 4.nesil olduğunu doğruladım diyenler var. Bana kalırsa G6 OLED'i 18k ya al geç. 30 Hazirana kadar indirim devam ediyor. Bedava fiyat.

Hocam 18k fiyat göremedim zahmet olmazsa link atar mısınız ? akakçe de g6 minimum 25 k

Öğrenciyseniz veya öğrenci tanıdığınız varsa 18K'ya Samsung'un sitesinden alabiliyorsunuz. Kardeş, arkadaş, komşu vs kim olursa artık.
Ben öğrenciyim hocam o yüzden peşin fiyatına taksitle alayım diye amazondan bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…