OLED monitör alınmalı mı?

Amazondan beğendiğiniz modelleri atın bakalım.
Hocam amazonda tüm oledler yok.

şu ikisi için ne diyorsunuz ? zaten amazonda olup oled olan diğer monitörler fazla pahalı ayrıca dediğiniz g6 da bunlardan çok bir fark etmeyecekse 18 k onu da tercih edebilirim nerdeyse yarı yarıya geliyor ve dediginiz gibi beleş fiyat.

Hocam Amazon'da tüm OLED'ler yok.

Şu ikisi için ne diyorsunuz? Zaten Amazon'da olup OLED olan diğer monitörler fazla pahalı ayrıca dediğiniz G6 da bunlardan çok bir fark etmeyecekse 18 k onu da tercih edebilirim neredeyse yarı yarıya geliyor ve dediginiz gibi beleş fiyat.

ASUS glossy woled, G6 ise mat qd OLED. Bu kısım tercihe girer. Önceki mesajımda farkları belirtmiştim, bakabilirsiniz. İkisi de iyi monitörler tavsiye ederim. G6 240Hz'nin 360Hz olandan farkı ARGB yok ve yenileme hızı 240Hz. Diğer konularda birebir aynı. 3.nesil qd OLED panel kullanıyor. 18K'ya onu almak bence en mantıklısı. Diğer ikisi ise dediğim gibi tercih meselesi. İkisi de OLED olsa da arada farklılıklar var. Kişiden kişiye göre tercih değişecektir. ASUS parlaklık olarak daha iyi ama onu belirteyim.

Kıyas için şu kaynağa da bakabilirsiniz:

ASUS glossy woled, G6 ise mat qd OLED. Bu kısım tercihe girer. Önceki mesajımda farkları belirtmiştim, bakabilirsiniz. İkisi de iyi monitörler tavsiye ederim. G6 240Hz'nin 360Hz olandan farkı ARGB yok ve yenileme hızı 240Hz. Diğer konularda birebir aynı. 3.nesil qd OLED panel kullanıyor. 18K'ya onu almak bence en mantıklısı. Diğer ikisi ise dediğim gibi tercih meselesi. İkisi de OLED olsa da arada farklılıklar var. Kişiden kişiye göre tercih değişecektir. ASUS parlaklık olarak daha iyi ama onu belirteyim.

Kıyas için şu kaynağa da bakabilirsiniz:
Hocam 18 k lık olan monitör sanırım stoklarda bitmiş görüntüleyemiyorum. Düzeltme: şimdi buldum.

@bluerr hocam desteğiniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. aramızda konuştuğumuz ürünleri iyice araştırıp ona göre bir seçenek satın alacağım en mantıklısı 18 k olan monitör gibi duruyor. burn in garantisi olup olmadığını sorduktan sonra alabilirim.

Son düzenleme:
Hocam 18 klık olan monitör sanırım stoklarda bitmiş görüntüleyemiyorum. Düzeltme: Şimdi buldum.

@bluerr hocam desteğiniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aramızda konuştuğumuz ürünleri iyice araştırıp ona göre bir seçenek satın alacağım en mantıklısı 18 k olan monitör gibi duruyor. Burn in garantisi olup olmadığını sorduktan sonra alabilirim.

2 yıl yanma garantisi var Samsung'ta. Araya misuse vs karıştırmışlar o biraz kötü. ASUS ve Dell 3 yıl şartsız yanma dahil garanti sunuyor.

G81sf, G80SD'nin 2025 yılındaki yenilenmiş hali. TV özellikleri kaldırılmış. G81Sf'nin dediğim gibi 27inç versiyonu 4.nesil, 32inç versiyonu 3.nesil panel kullanıyor diye biliyorum. Tam bilgim yok. 4.nesillerde 4K 27inç ve 2025 isimlendirmesi olacak diyorlardı. Büyük ihtimal 4.nesil panel kullanıyor. Mat kaplamalı bildiğimiz qd OLED, eski versiyonuna göre ufak iyileştirmeler var. Koruma olarak ekstra bir şey eklemişler mi bilmiyorum. 30K'ya 4K OLED zaten çok iyi. 2K qd OLED parasına 4K OLED alacaksınız. G81Sf'yi biraz yabancı kaynaklarda araştırın. TV özellikleri şart değilse yeni olanı almak daha mantıklı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
G81sf, G80SD'nin 2025 yılındaki yenilenmiş hali. TV özellikleri kaldırılmış. G81Sf'nin dediğim gibi 27inç versiyonu 4.nesil, 32inç versiyonu 3.nesil panel kullanıyor diye biliyorum. Tam bilgim yok. 4.nesillerde 4K 27inç ve 2025 isimlendirmesi olacak diyorlardı. Büyük ihtimal 4.nesil panel kullanıyor. Mat kaplamalı bildiğimiz qd OLED, eski versiyonuna göre ufak iyileştirmeler var. Koruma olarak ekstra bir şey eklemişler mi bilmiyorum. 30K'ya 4K OLED zaten çok iyi. 2K qd OLED parasına 4K OLED alacaksınız. G81Sf'yi biraz yabancı kaynaklarda araştırın. TV özellikleri şart değilse yeni olanı almak daha mantıklı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler hocam dediğiniz gibi araştıracağım.

Sitelerinde kötüye kullanım, yanlış kullanım ve ticari kullanımda yanma garantisinde değil diyor. Normal kullanımda yanma garantisindeymiş. Diğer markalarda böyle bir not yok. Yanma dahil 3 yıl garanti yazıyorlar sadece.
IMG_3286.jpeg

Samsung’un sitesinden aldım görseli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı