OLED monitör alınmalı mı?

Eğitim indiriminde taksit var. Hatta paraf ticari karta peşin fiyatına 8 taksit yapıyor. Normal bankkarta peşin fiyatına 4 taksit yapıyor
Teşekkürler hocam güzel haber.

Sitelerinde kötüye kullanım, yanlış kullanım ve ticari kullanımda yanma garantisinde değil diyor. Normal kullanımda yanma garantisindeymiş. Diğer markalarda böyle bir not yok. Yanma dahil 3 yıl garanti yazıyorlar sadece.
Eki Görüntüle 2510827

Samsung’un sitesinden aldım görseli.
Teşekkürler hocam bu detaylar göz önüne alındığında 30k lık 4K monitör tercih etmek en mantıklısı gibi duruyor.

Hangi modeli kullanıyordunuz? Ne kadar sürede yandı? Ayrıca ekranın hangi kısmını yandı? Bende OLED kullanıyorum, merak ettim o yüzden.
PG27AQDM kullaniyordum, yandiginda satip UCDM modeline gectim. Yanma suresi konusunda bir sey diyemeyecegim tam ama bir yil dolmamisti ondan eminim. Tarayicinin adres bari yakmisti. Tam adres yazma kismi dev gibi sagdan sola yanik haldeydi ust kisim.
Hocam sabit duran şeylerden kaçınılması gerekiyor derken ben günlük en az 6-7 saat cs oynuyorum mesela ve cs de bir sürü şey mecburen sabit kalacak minimap skor tablosu vs gibi detaylar. Ne yapılmalı? Bazen günde 10 saate kadar oynadığım da oluyor.
Dedigim gibi piksel temizleme ozelligi ne zaman uyari veriyorsa, o uyariyi gordugunuzde her seferinde es gecmeden hemen islemi onaylayip baslatin. Bunu yaptiginizda sanmiyorum yanma olacagini.

PG27AQDM kullaniyordum, yandiginda satip UCDM modeline gectim. Yanma suresi konusunda bir sey diyemeyecegim tam ama bir yil dolmamisti ondan eminim. Tarayicinin adres bari yakmisti. Tam adres yazma kismi dev gibi sagdan sola yanik haldeydi ust kisim.

Dedigim gibi piksel temizleme ozelligi ne zaman uyari veriyorsa, o uyariyi gordugunuzde her seferinde es gecmeden hemen islemi onaylayip baslatin. Bunu yaptiginizda sanmiyorum yanma olacagini.
Teşekkür ederim hocam alınca asla es geçmem.

Geri
Yukarı