- Makaleler
- 11
Daha fazla
2023 ve 2025 revize modelleri var. Model aynı model kodu farklı, 2025 3. nesil diye hatırlıyorum.
OLED yapısı gereği yanmaması imkansızdır. Teknolojilerle bu süre uzatılmaya çalışılıyor sadece. Çok şükür garantiden Neo G9 VA panele geçtim de OLED'e kölelikten kurtuldum.
49" modellerin tamamı 2.nesil, revize olması önemli değil. Yenilenmesi panelinin güncelleneceii anlamına gelmiyor, Samsung'un 3.nesil 49" qd-OLED paneli yok.
Yanmayacak demiyorum zaten, güncel bir model alınırsa kısa-orta vadede sorun olmaz diyorum. OLED kullanmak kölelik değil, VA panelinde kendine has dezavantajları var. Black smearing, sınırlı kontrast oranı, sınırlı renk gamutu, homojenlik, ışık sızması, kötü görüş açısı gibi bir sürü dezavantajı var. Sen memnun kalmamışsın diye OLED kullanmak kölelik olmuyor.
TV'lerde yüzey alan fazla olduğu için çok sıkıntı yaşatmasa da ben 27" gibi yoğun yüzeylerde ısıdan dolayı her türlü yanacağını düşünüyorum. Bu süre benim gibi 3 ay sürmez de 2 sene sürer belki. Fakat ömürlük fastıps, IPS ve VA panellerimle yetinmeye razıyım.
Maksimum 3 sene ömür ile mükemmel görüntü mü yoksa bir 10 ömür ile iyi/idare eder bir görüntü mü arasından ben 10 seneyi seçtim. Bahsettiğim monitörlerin 40-60k bandında olduğunu da hatırlatmak isterim.
Neo G9 56 bin TL.
Samsung Odyssey Neo G9 LS49AG950NUXUF 49" 1 ms QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey Neo G9 LS49AG950NUXUF 49" 1 ms QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey Neo G9 LS49AG950NUXUF 49" 1 ms QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 36.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung G5 20 bin TL. 1 tane G9 alacağıma 3 tane G5 alırım 10 sene kullanırım zaten.
Son düzenleyen: Moderatör: