OLED monitör önerisi

cmb19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, OLED monitör almak istiyorum 2K, bütçe 35bin civarı. Araştırdığım kadarıyla OLED paneller kendi içinde woled ve qd-OLED olarak ayrılıyor.

Genelde oyun amaçlı kullanacağım. Woled olanlarda parlaklık daha az, ancak siyahlar tam siyah.

Qd-OLED'lerde daha canlı görüntü ancak gün ışığında siyahlar biraz griye kayıyor anladığım kadarıyla.

Hangisini almak daha mantıklı? Hangisi daha sorunsuzdur?

Aşağıda birkaç tane monitör belirttim, bunların dışında önerebileceğiniz varsa bilmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, OLED monitör almak istiyorum 2K, bütçe 35bin civarı. Araştırdığım kadarıyla OLED paneller kendi içinde woled ve qd-OLED olarak ayrılıyor.

Genelde oyun amaçlı kullanacağım. Woled olanlarda parlaklık daha az, ancak siyahlar tam siyah.

Qd-OLED'lerde daha canlı görüntü ancak gün ışığında siyahlar biraz griye kayıyor anladığım kadarıyla.

Hangisini almak daha mantıklı? Hangisi daha sorunsuzdur?

Aşağıda birkaç tane monitör belirttim, bunların dışında önerebileceğiniz varsa bilmek isterim.

@bluerr bir ara herkes Samsung öğrenci indirimi ile OLED monitör yapıştırıyordu öğrenci isen ve hala devam ediyorsa bakılabili belki 17k ya OLED alıyordular.

Eski 27AQDM kullanicisi olarak kesinlikle tavsiye ederim. Muthis bir performansi vardi. Hic bir problemim olmadi kullandigim sure icerisinde. Yalniz el bebek gul bebek bakmak gerekiyor panele. Ihmalkarligi affetmiyor. Burn-in oldu ve o yuzden sattim malesef garantiyle ugrasmaya usendim diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı