Olmayacak birine aşık olmak

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Hem maddi sebeplerden hem de sevmediğim için gece hayatı gibi şeyler bende yok. Daha çok evde, spor salonunda oluyorum. Dışarıda eğlenemiyorum çünkü.
Hoşlandığım kız ise sürekli clublarda. Hatta senenin bir bölümünde yurt dışına çıkıyor. Yani hem maddi açıdan hem tercihler açısından çok farklıyız.
Ne ağzım laf yapar ne öyle güzel fiziksel özelliklere sahip değilim.
Bunun oluru yoktur değil mi?

Fikri olan yok mu?

Son düzenleme:
Öncelikle kendinde şunu sorgula: Ben bu kızı neden seviyorum? Eğer akla yatkın bir cevap bulursan bu soruya o zaman elinden geleni yap ama işin zor gibi. Ve eğer mantıklı bir cevap veremezsen -ki bence vermen pek olası değil- o zaman kızı unutmaya bak.

Öncelikle kendinde şunu sorgula: Ben bu kızı neden seviyorum? Eğer akla yatkın bir cevap bulursan bu soruya o zaman elinden geleni yap ama işin zor gibi. Ve eğer mantıklı bir cevap veremezsen -ki bence vermen pek olası değil- o zaman kızı unutmaya bak.
Bu noktada akla yatkın herhangi bir cevap bulabilen biri var mı ki?
Aşık olmak derken başlıkta biraz abartmış olsam da konuda daha doğru yazdım. Hoşlanıyorum.
Sebebi de açık ve net bir şekilde diğerlerinden güzel olmasa da diğerlerinden daha tatlı, daha güler yüzlü, daha sevimli olması.
Öbür türlü zaten yazdığım gibi tam tersi hayat yaşıyoruz. En basitinden kız sigara içiyor alkol alıyor vs. Bende ikisi de yok. Hatta beni bırakın yakın arkadaşlarımda bile yok. Bense sigara'nın kokusundan bile inanılmaz rahatsız oluyorum. Hatta arkadaşlarıyla birbirlerinin sigalaralarını yaktıkları saçma sapan videoları falan var instada. Sigara durumu bu. Zaten herhangi biri neden içer onu da anlamıyorum.
Alkol konusunda da :
Kız gece clubda oluyor. Evinde olsa kızlı erkekli arkadaşlarıyla oturup içiyorlar.
Benim hiç aram yok. Sadece biranın tadını biliyorum ve sevmiyorum.
Diğerlerini hiç içmedim. Hem pahalılar hem de vücudumun nasıl tepki vereceğini bilmediğim için içmiyorum. Ailem de içmediği için ancak çok yakın arkadaşlarım içerken denk gelirse içerim ki garip davranırsam yanımda olsunlar. Fakat onlar da benim gibi içmedikleri için sıkıntı yok.
Özellikle spora başladıktan sonra bu tarz şeylerden daha uzak duruyorum.

Kısa kesmem gerekirse kız güzel, zengin, birkaç yüz takipçili, sürekli clublarda, Yazın tatilde, zaman zaman yurt dışına çıkıyor vs.
Bense daha sessiz ortamları seviyorum, şatafatlı şeyleri sevmiyorum(Hisler olmadan böyle şerlerin işe yaramadığını düşünürüm hep.), ağzım laf yapmıyor, fiziksel açıdan normalim.
Kısaca DM kutusuna girse benden yakışıklısını da kaslısını da daha iyi konuşanını da daha zenginini de daha kendine göre olanını da bulur.
Bu yüzden pek umudum yok ama hoşuma gidiyor işte. Bir de aynı sınıfta olduğumuz için sürekli görmek durumunda kalıyorum daha kötü oluyor öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı