Olmayan sesler duymak

SeikalR

Decapat
Katılım
14 Haziran 2020
Mesajlar
159
İlk olarak merhabalar, yakın zamanda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.

Geçenlerde bisiklet sürmek için depoya indim. Bisikletimin kilidini açarken arkadan birinin adım sesini duyduğuma eminim. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Hemen saniyesinde istemsizce arkamı döndüm ama kimse yoktu. Birinin olduğuna yemin edebilirim, hissetmiştim. Bir 15 saniye hareket edemedim. Kalbim bayağı hızlı atıyordu. Sonra sakinleştim. Bisiklete bindim ve sürerken hep bu olayı düşündüm. Ardından yolda 2 insan yan yana yürüyordu. Sonra aramıza ağaç girdi ve kayboldular. Yürüdükleri yere gittim, her yere baktım. Yine yoktular. Fakat paniklemedim, arada böyle olaylar olur dedim. Eve geldim. O gün yattıktan sonra saat gece 2-3 gibi uyandım kendiliğimden. Etrafa baktım. Sonra kafamı koydum ve birden televizyon sesleri gelmeye başladı. Televizyon sesi duyduğuma emindim. Annemler herhalde televizyon seyrediyordur dedim. Ardından "anne" diye bağırdım. Ses gelmedi. Televizyonun olduğu odaya gittim ve kimse yoktu. Televizyon kapalıydı. Annemler de uyuyordu. Sonra gittim yattım.

Bu en sonki olaydan sonra buraya yazayım dedim. Sizce önemli bir şey mi? Psikoloğa gitmeli miyim? Yoksa önemsiz, arada olan bir şey mi? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Arada birisinin senin ismini söylediğini vs. düşünüp arkanı falan dönebilirsin ama senin durumun biraz daha farklı gözüküyor. Bir psikiyatriste görünmenizi öneririm, orada psikolog yönlendirilmesi de yapılabilir belki.
 
Gece yaşadığınız rüya olabilir, bisiklet olayında da belki sokaktan birisi geçmiştir onun sesini duymuşsundur, yürüyen iki kişi de belki arabaya binip bir yere gitmiş olabilir. Eğer kafaya çok takmazsanız bu olaylar devam etmez. Ama eğer ki kafaya takmadığınız halde yine böyle olayları yaşıyorsanız bir psikiyatriste danışmanızda fayda var.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı