Olta önerisi

Düşük gramlı silikon olur yem olur atar ancak çok uzağa gitmez yüksek gramlı yemler daha uygun olur. Hocam şimdi deniz avcılığı için istavrit için çaparili sistem çinekop için hem yemli hem de sahte balıklı sistem olur. Göl için ise şamandıralı sistem dip sistemi ve sahte yem sisteminin yanı sıra bazı sistemlerde vardır en bilinen ve yapılanlar bunlardır, internette bu sistemlerin ismini araştırarak daha detaylı bulabilirsiniz. Bana hedef balığı ve oturduğunuz şehri söylerseniz size daha iyi bir öneri yapabilirim.
İstanbuldayım . Dediğim gibi bu balık işinden hiç anlamam nasıl tutulduğunu da hiç bilmem hedef bi balığım yok sizin ttığınız o set gram düşük gelirmi acaba ? Ben yeni başlayacağım için herşeyi içinde olan bi set bakıyordum o size setleri attım işte o attığım 250 gr atarlıymış yorumlarda herkes memnun kalmış bi bakarmısınız trendyoldan o sete rica etsem

İstanbuldayım. Dediğim gibi bu balık işinden hiç anlamam nasıl tutulduğunu da hiç bilmem hedef bir balığım yok sizin ttığınız o set gram düşük gelir mi acaba? Ben yeni başlayacağım için her şeyi içinde olan bir set bakıyordum o size setleri attım işte o attığım 250 gr atarlıymış yorumlarda herkes memnun kalmış bir bakar mısınız Trendyol'dan o sete rica etsem.

O set başlangıç için güzeldir sizi idare eder. Benim attığım setin gramı 200'e kadar çıkıyor hocam. Kafanıza yattıysa seti almanız daha güzel olur. İstanbul'da sahilin çeşitliliği çok hocam, göl çok yok Avrupa yakasında var biraz Asya'da ise Ömerli dışında Kocaeli Sakarya civarlarında var.

O set başlangıç için güzeldir sizi idare eder. Benim attığım setin gramı 200'e kadar çıkıyor hocam. Kafanıza yattıysa seti almanız daha güzel olur. İstanbul'da sahilin çeşitliliği çok hocam, göl çok yok Avrupa yakasında var biraz Asya'da ise Ömerli dışında Kocaeli Sakarya civarlarında var.
Göl için farklı şehire gittiğim zaman tutarım. Yani kararsız kaldım hem kaliteli olsun hem dayanaklı olsun diye araştırıyorum uzun ömürlü olsun çünkü sizin attığınız kamış ince ya büyük balık takıldığı zaman kırılma ihtimali varmı? Benim attığım set biraz kalın , hocam kalın kamış mı iyi olur ince kamışmı bilemeedim .

Göl için farklı şehre gittiğim zaman tutarım. Yani kararsız kaldım hem kaliteli olsun hem dayanaklı olsun diye araştırıyorum uzun ömürlü olsun çünkü sizin attığınız kamış ince ya büyük balık takıldığı zaman kırılma ihtimali var mı? Benim attığım set biraz kalın, hocam kalın kamış mı iyi olur ince kamışmı bilemeedim.

Hocam kalınlık hiçbir şey ifade etmiyor neredeyse. Benim kendi oltam Okuma'nın lrfsi kendisi işaret parmağımın 1.boğumu kadar kalınlığı ancak 5-10 kiloluk turnalar çektiğim oldu, dayanıklıdır ve ince kamış zevki daha iyi verir.

Hocam kalınlık hiçbir şey ifade etmiyor neredeyse. Benim kendi oltam Okuma'nın lrfsi kendisi işaret parmağımın 1.boğumu kadar kalınlığı ancak 5-10 kiloluk turnalar çektiğim oldu, dayanıklıdır ve ince kamış zevki daha iyi verir.
Anladım efendim şimdi özür dileyerek tekrardan söylicem . 1.500 lira fiyat bandında bana önerebileceğiniz set varmıdır kurşun atarı yüksel olur , başka ne geliyorsa kamışı kaliteli olsun , en 7 8 kilo dayanabilen tekrardan bi set önerirmisiniz . O trendyoldakinden vazgeçicem sizi dinleyerek

Anladım efendim şimdi özür dileyerek tekrardan söyleyeceğim. 1.500 lira fiyat bandında bana önerebileceğiniz set var mıdır kurşun atarı yüksel olur, başka ne geliyorsa kamışı kaliteli olsun, en 7 8 kilo dayanabilen tekrardan bir set önerir misiniz? O trendyoldakinden vazgeçicem sizi dinleyerek

O fiyata hocam en iyi attığınız set var bir de Decathlon'un seti.

O sizin attığınız set dechatlon caperlan 200 makinesı iyi midri? Gold'e kıyııda sahilde kullanılır mı? Kaç kg balık çeker tahmini en az? Yanş siz olsanız hangisini alırsınız.

Setin kendi makinesı var hocam o set için uygundur, her yerde kullanabilirsiniz bir sıkıntı çıkarmaz ancak sazan avcılığı için sıkıntı olabilir onu da yapacaksanız remixon alabilirsiniz.

Setin kendi makinesı var hocam o set için uygundur, her yerde kullanabilirsiniz bir sıkıntı çıkarmaz ancak sazan avcılığı için sıkıntı olabilir onu da yapacaksanız remixon alabilirsiniz.
Dediğim gibi başka şehirlerde sazan olur alabalık olur onun gibilerde avlamak istiyorum o yüzden remixion mu alıyım o ikisi içinde uygun galiba remixion makinesi iyimidir

Caperlan resifight 500 nasıl

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı