Yine sahte taksam yavaş yavaş çeksem çok yavaşça yada yem taksam ise yaramazmi? O attığım linklerdeki 2 ürün arasında kaldım biri 210 biri 300 cm ikiside aynı atara sahip biri daha güçsüz ve kısa ben bazen dar alanlarda çalılıkların orda tutucam bazen denizde bazende açık gölde. Şimdi 300 cm olan dar alanlarda felan rahatsız mı eder beni bekleme şekliyle avlanirsam300luk olanın atarı oldukça yüksek spin ekipmanları bu olta için hafif kaçar. Örnek olarak aşağıdaki sahte Strike Pro Eg-033 F Alpha Minnow 115 Serisi Suni Yem (526271130) X14 Fiyatları ve Özellikleri 12 gram ağırlığında. Bunu en etkili şekilde kullanabilmen için kamışının atarı 10-30 arasında olmalı. Top arkası kullananlarda var ama ne kadar etkili olur bilemem. Ama 300'Luk olan ile atıp bekleyip dip oltası şeklinde kullanabilirsiniz.
Ben spinci değilim ztn ben nadiren onu kullanıcam dedim ben yine sahte alsam azcik yavaşça çeksem kendime balıklari inandiricak kadar olmazmi? Ben profesyonel değilim amatörüm bunu göz önünde bulundurun lütfenEn güzeli LRF ama hem disiplin olarak hemde malzemeleri olarak oldukça pahalı sistemHerşey 0-5 gram arasında .
Ben kancaya yem takıp atsam ve balık yese olmuyor mu? Benim istediğim o ama nadiren sahte ile avlanicam denizde gölde felan yavaşça çeksem olmazmi acele etmeden yavaşca çok az