Şimdi atari 40 gram bir olta alsam 50 gramlık kurşun ile kullanırsam ne olucakBu oltayla dediğin şamandıralı şeyi yapabilirsin sıkıntı yok . İllaki alacaksan 210 luktan uzak dur. 100 gram sahte atacaksın demiyorum zaten. Olta atarı 50-100 arası sen gidip 20 10 gram sahte atarsan çok yakına düşer o yüzden olmaz diyorum. Kamış atar aralığı 5-20 olan bir kamış senin oltandan daha uzağa atabilir 10 20 gramlık sahteleri. Yani demek istediğim o oltayla sahte atma işi mantıklı olmaz, balık gelir gelmesine ama büyük ihtimalle balığın geldiğin bile hissetmezsin.
Decathlon dan gördüm şimdi ordada var biraz önerecek başka bir şeyiniz yok galiba. İşte 300 lukte çok uzun gibi geliyor . Şimdi ben doğru mu anladım 250 gram atarlı bir olta daha az hassas 40 gramlık atarlı olta daha çok hassas demi? Peki ben 40 atarlı bir oltaya 50 gram kurşun Samandıra felan koyarsam ne olucak kirilicakmi olta? Ve o oltaya Samandıra felan yapabilirsin dediniz hangi olta 300 Luk olanami?Hocam 210'luk ile 300 lüğün atar aralığı aynı 50-100 ikisi de. 210'luk kamışa 50-100 olmaz. Adi olduğu için olur diye yazmışlar ama olmaz. Ayrıyeten 210'luk oltanın makinesı 20'lik o 20'lik makine ile şamandıralı yem atıp çekemezsin balık gelirse balığı çekemezsin balık alıp gider çok küçük makinesı var. Ama 300 lükde makine 50'lik büyük ve güçlü o yüzden mantıklı. 210'luk sana daha iyi gelebilir ama ben özelliklere bakarak diyorum ki o 210'luk olta takımı bir halt etmez. O yüzden 300 luğu al alacaksan sana tavsiyem o. Ayrıyeten olta takımı tavsiyesi istemişsin, istediğin özelliklerde hep aynı marka var o yüzden gerek yok. Alacaksan 300 lüğü tavsiye ediyorum.
Hocam 210'luk ile 300 lüğün atar aralığı aynı 50-100 ikisi de. 210'luk kamışa 50-100 olmaz. Adi olduğu için olur diye yazmışlar ama olmaz. Ayrıyeten 210'luk oltanın makinesı 20'lik o 20'lik makine ile şamandıralı yem atıp çekemezsin balık gelirse balığı çekemezsin balık alıp gider çok küçük makinesı var. Ama 300 lükde makine 50'lik büyük ve güçlü o yüzden mantıklı. 210'luk sana daha iyi gelebilir ama ben özelliklere bakarak diyorum ki o 210'luk olta takımı bir halt etmez. O yüzden 300 luğu al alacaksan sana tavsiyem o. Ayrıyeten olta takımı tavsiyesi istemişsin, istediğin özelliklerde hep aynı marka var o yüzden gerek yok. Alacaksan 300 lüğü tavsiye ediyorum.
Olta Takımı Seti - Balıkçılık - 3000 240 cm - UFISH 2.40
Olta Takımı Seti - Balıkçılık - 3000 240 cm - UFISH 2.40 null Hadi, balık tutmaya gidelim! Bir kamış, bir misinalı olta makinesi, bir aksesuar kiti ve bir kullanım kılavuzu içeren bu takımla size eşlik edelim. Balığa çıkmaya hazırsınız!

Son düzenleme: