Ometv'de hiçbir şey yapmadığım halde ban yedim

• Konuyu başlatan haylex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.907

haylex

Hectopat
Merhaba Vodafone kullanıyorum omeTV'ye 5 ay sonra girmeyi deneyecektim fakat girdiğimde ban yediğimi gördüm ve böyle bir fotoğraft vardı.

Screenshot_47.png

Buradaki adamın kim olduğunu bilmiyorum bilgisayarı benden başka kullanan yok burası bizim ev değil bu neden olabilir?
Büyük ihtimal 2 kişi troll yapıyorlardı fakat olan bana oldu.

Merhaba Vodafone kullanıyorum Ometv'ye 5 ay sonra girmeyi deneyecektim fakat girdiğimde ban yediğimi gördüm ve böyle bir fotoğraft vardı.

Eki Görüntüle 1693674

Buradaki adamın kim olduğunu bilmiyorum bilgisayarı benden başka kullanan yok burası bizim ev değil bu neden olabilir?

Bana da oldu bu olay 2 tane çocuk vardı resimde garip.

Merhaba Vodafone kullanıyorum omeTV'ye 5 ay sonra girmeyi deneyecektim fakat girdiğimde ban yediğimi gördüm ve böyle bir fotoğraft vardı.

Eki Görüntüle 1693674

Birisi hesabınıza mı girdi acaba? Çıplaklık dolayısıyla ban yemişsiniz muhtemelen OmeTV çok sert kurallara sahip bir platform Azara göre

İsterseniz mail atın ya da iletişime geçmeye çalışın

banı kaldırtın

Merhaba Vodafone kullanıyorum Ometv'ye 5 ay sonra girmeyi deneyecektim fakat girdiğimde ban yediğimi gördüm ve böyle bir fotoğraft vardı.

Eki Görüntüle 1693674

Hocam ücreti ödemeniz için gönderilen sahte bir bildirim bende durduk yere yedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı