G GuvenB24 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Sizce kim alır?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.741 Çözümler 5 27 Haziran 2021 #2 Superman ezer parçalar yok eder. Karşılaştırmak bile Superman'a bir hakaret. Artı 0 Eksi
KS KS G GuvenB24 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #3 Hiroo dedi: Superman ezer parçalar yok eder. Karşılaştırmak bile Superman'a bir hakaret. Genişletmek için tıkla... Niye öyle düşündün hocam ben superman i Man of steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm Artı 0 Eksi
Hiroo dedi: Superman ezer parçalar yok eder. Karşılaştırmak bile Superman'a bir hakaret. Genişletmek için tıkla... Niye öyle düşündün hocam ben superman i Man of steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.741 Çözümler 5 27 Haziran 2021 #4 GuvenB24 dedi: Niye öyle düşündün hocam ben superman i man of Steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam yine'de superman yener çünkü omni man bir superman parodisi karakter fakat daha güçsüzü internette karşılaştırmaları da var. Artı 0 Eksi
GuvenB24 dedi: Niye öyle düşündün hocam ben superman i man of Steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam yine'de superman yener çünkü omni man bir superman parodisi karakter fakat daha güçsüzü internette karşılaştırmaları da var.
KS KS G GuvenB24 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #5 Hiroo dedi: Hocam yine'de superman yener çünkü omni man bir superman parodisi karakter fakat daha güçsüzü internette karşılaştırmaları da var. Genişletmek için tıkla... Hocam invincible çizgi romanlarını okudun mu ona göre bir ekleme yapayım Artı 0 Eksi
Hiroo dedi: Hocam yine'de superman yener çünkü omni man bir superman parodisi karakter fakat daha güçsüzü internette karşılaştırmaları da var. Genişletmek için tıkla... Hocam invincible çizgi romanlarını okudun mu ona göre bir ekleme yapayım
Halo Dayı Kilopat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 607 27 Haziran 2021 #6 GuvenB24 dedi: Niye öyle düşündün hocam ben superman i Man of steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm Genişletmek için tıkla... Hocam öyle düşünmüşsünüz de kategori çizgi roman ve Supermanin çizgi roman versiyonunda onlarca gücü var Man of steeldaki hiçbir şey kalıyor yanında. Artı 0 Eksi
GuvenB24 dedi: Niye öyle düşündün hocam ben superman i Man of steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm Genişletmek için tıkla... Hocam öyle düşünmüşsünüz de kategori çizgi roman ve Supermanin çizgi roman versiyonunda onlarca gücü var Man of steeldaki hiçbir şey kalıyor yanında.
KS KS G GuvenB24 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #7 Halo Dayı dedi: Hocam öyle düşünmüşsünüz de kategori çizgi roman ve Supermanin çizgi roman versiyonunda onlarca gücü var Man of steeldaki hiçbir şey kalıyor yanında. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam fakat omni man in tek bir versiyonu olduğu için superman in Man of steel versiyonu dedim zaten omni man yaşayamazdı başka versiyonda Artı 0 Eksi
Halo Dayı dedi: Hocam öyle düşünmüşsünüz de kategori çizgi roman ve Supermanin çizgi roman versiyonunda onlarca gücü var Man of steeldaki hiçbir şey kalıyor yanında. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam fakat omni man in tek bir versiyonu olduğu için superman in Man of steel versiyonu dedim zaten omni man yaşayamazdı başka versiyonda
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.741 Çözümler 5 27 Haziran 2021 #8 GuvenB24 dedi: Hocam invincible çizgi romanlarını okudun mu ona göre bir ekleme yapayım. Genişletmek için tıkla... Okumadım yakında Türkiye için set satılacak o zaman alıp okuyacağım. Artı 0 Eksi
GuvenB24 dedi: Hocam invincible çizgi romanlarını okudun mu ona göre bir ekleme yapayım. Genişletmek için tıkla... Okumadım yakında Türkiye için set satılacak o zaman alıp okuyacağım.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 2 7 Temmuz 2021 #9 Invincible'ı okuyup bitirdim ve bence Superman alır gibi. Omni man'in sadece gücü, hızı ve dayanıklılığı var. Superman'in ektsra güçleri var bunların yanında. Artı 0 Eksi
Invincible'ı okuyup bitirdim ve bence Superman alır gibi. Omni man'in sadece gücü, hızı ve dayanıklılığı var. Superman'in ektsra güçleri var bunların yanında.
Vroom Yoctopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #10 "Bence" Superman alır. Artı 0 Eksi