Niye öyle düşündün hocam ben superman i Man of steel omni man i ise invincible hali ile düşündümSuperman ezer parçalar yok eder. Karşılaştırmak bile Superman'a bir hakaret.
Niye öyle düşündün hocam ben superman i man of Steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm.
Hocam invincible çizgi romanlarını okudun mu ona göre bir ekleme yapayımHocam yine'de superman yener çünkü omni man bir superman parodisi karakter fakat daha güçsüzü internette karşılaştırmaları da var.
Hocam öyle düşünmüşsünüz de kategori çizgi roman ve Supermanin çizgi roman versiyonunda onlarca gücü var Man of steeldaki hiçbir şey kalıyor yanında.Niye öyle düşündün hocam ben superman i Man of steel omni man i ise invincible hali ile düşündüm
Haklısın hocam fakat omni man in tek bir versiyonu olduğu için superman in Man of steel versiyonu dedim zaten omni man yaşayamazdı başka versiyondaHocam öyle düşünmüşsünüz de kategori çizgi roman ve Supermanin çizgi roman versiyonunda onlarca gücü var Man of steeldaki hiçbir şey kalıyor yanında.
Hocam invincible çizgi romanlarını okudun mu ona göre bir ekleme yapayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.