One m8 mi xperia z2 mi?

sekomantr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kardeşime telefon alacağız ve o bu iki telefon arasında kaldı. Bende m8 var ve öneriyorum fakat z2 de gerek pil ömrü gerek kalitesiyle m8 den aşağı kalır bir cihaz değil. Bu yüzden sizlerin değerli görüşleri de benim için önemli. Lütfen görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

Kesinlikle M8 derim. M8 Android cephesinin en kaliteli cihazıdır. Nexus serisi şu ana kadar hep sadece performansa önem verdi. Kasa kalitesi, kamerası, genel kalite olarak düşük kaldı fiyatı uygun tutabilmek için. Ama One M8 her özelliğiyle tam bir amiral gemisi ve sense arayüzünün inanılmaz hızı sayesinde rakiplerine performans konusunda da geçit vermiyor. Z3 desen belki düşünürdüm ama Z2 ye düşünmem bile.

M8 neden bu kadar abartıldı anlamıyorum. Tasarım olarak kıyaslarsak kabul ama piyasada hangi telefon ile ikileme düşülse herkes M8 diyor. Muadili telefonlara göre abartı fiyatı da cabası. Bende Z2'den yanayım. Aradaki fiyat farkı yine bir telefon parası yazık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı