One Piece vs Naruto

Tartışmasız One Piece. Ana karakter çok daha iyi, tahmin edilebilirlik çok daha düşük, dostlarımı koruyacağım muhabbeti var ama Narutodaki gibi kafa şişirmiyor, sürekleyicilik ve merak unsuru çok daha fazla, filler Narutoya kıyasla yok gibi bir şey. Oluşturulan evren kat kat daha ayrıntılı, vs vs.

Hocam eğer Naruto'yu bitirirsem ömrüm yeterse One piece izleyeceğim.
İngilizcen varsa Yellowflash sürümünü bul fillersizdir. Eleman siteyi kapattığı için atamıyorum ama anime torrent sitelerinde vardı.

Bence kesinlikle One Piece. Evren, hikaye, karakterler, lore hepsi üst seviyede Naruto ise ana karakteri kafa ütüleyen, empati yeteneği abartı derecede olan, yan karakterlere önem verilmeyen, bazı konuları gereksiz uzatan bir seri. Şahsen "Emperor of the Sea Straw hat Luffy" cümlesi "7. Hokage Naruto" dan çok daha ihtişamlı geliyor. Tercih meselesi.

Kesinlikle 1. Eksi doğru. Ayrıca Naruto'nun nerede güçlendiği belli bile olmuyor. Normalde Kurama'nın gücünü kaldıramayan çocuk nasıl oldu da bir anda Sennin mod ile Baron modunu aynı anda kullanmaya başladı.
Borutoyu eklemişsin araya saçma olmuş bence. Boruto rezalet de naruto iyi bir seri ya. Ben de katılıyorum eleştirilerinizin bir kısmına. Filler fazla, güçlendiği kısımlar daha iyi işlenebilirdi, diğer karakterler daha ilgi çekici vs. Ama yine de iyi bence. Big 4'dan biri olmayı hak ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı