One Piece'den sonra anime önerisi

cgknklcoglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. One Piece'de güncele gelmiş bulunmaktayım ve sanki gerçek hayatımda çok uzun bir maceradan çıkmış gibiyim. Tabii ki bir boşluk hisside yarattı bayağı. Sizlerin başka anime önerileri var mı? Büyük serilerden birine başlamayı planlıyorum hxh olur bleach, Naruto, dB gibi animeler aklımda var bir de zahmet olmazsa önereceğiniz animeyle birlikte ufaktan konusundan bahsederseniz güzel olur. İyi Sosyaller

Son düzenleyen: Moderatör:
Saydıklarından Naruto, Hxh ve Bleach'i öneririm. Ama içlerinde bitirdiğinde çok büyük boşluk bırakacak anime Naruto'dur. Başlıkta yazdığın animeden bile çok daha büyük bir boşluk bırakacaktır eminim. Manevi duyguları iliklerine kadar yaşatabilecek yegane animelerdendir.

Onun dışında Hxh'da güzeldir, hele bir arcı var, her bölümü aksiyon mu olur bir animenin? Biraz intikam üzerine kurulu bir anime.

Önce Hxh, sonra Bleach ve en son Naruto şeklinde ilerlemeni öneririm. En kısadan, en uzuna. Güzeli de sona saklamış olursun :).

DB'yi bilmem de HxH varken diğer ikisinin yüzüne bakmana pek gerek yok beni One Piece kadar gaza getiren tek shounen HxH'dir. Gerçi gintama izliyorum bu aralar o da güzelmiş ama daha erken onun için :D
valla büyük ihtimal hxh başlıcam ya öyle gözüküyo

reis valla jojo pek ilgimi çekmedi şuana kadar ama mutlaka birgün onuda izlicem. öneren başka arkadaşlarımda var

Saydıklarından Naruto, Hxh ve Bleach'i öneririm. Ama içlerinde bitirdiğinde çok büyük boşluk bırakacak anime Naruto'dur. Başlıkta yazdığın animeden bile çok daha büyük bir boşluk bırakacaktır eminim. Manevi duyguları iliklerine kadar yaşatabilecek yegane animelerdendir.

Onun dışında Hxh'da güzeldir, hele bir arcı var, her bölümü aksiyon mu olur bir animenin? Biraz intikam üzerine kurulu bir anime.

Önce Hxh, sonra Bleach ve en son Naruto şeklinde ilerlemeni öneririm. En kısadan, en uzuna. Güzeli de sona saklamış olursun :).
büyük ihtimal dediğin sıralama şeklinde izlicem. Belki bleach yerine db izlerim çünkü onuda merak ediyom baya. Yanıtın için teşekkür ederim.

valla büyük ihtimal hxh başlıcam ya öyle gözüküyo

reis valla jojo pek ilgimi çekmedi şuana kadar ama mutlaka birgün onuda izlicem. öneren başka arkadaşlarımda var

büyük ihtimal dediğin sıralama şeklinde izlicem. Belki bleach yerine db izlerim çünkü onuda merak ediyom baya. Yanıtın için teşekkür ederim.
Dış görünüşe yani çizimlere aldanma çünkü farklı bi çizim tarzı var ve sırf o yüzden nefret edenler gördüm. Farklı=Kötü muamelesi çeken tonla kişi bulabilirsin jojoya. Jojo çok sağlam seridir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı