One Piece'in sıkıcı olması

Bende 31. Bölüme geldim arc sonları güzel oluyor onun dışında biraz yavaş ilerliyor. Bende 200 bölüm izledikten sonra mangasına geçmeyi planlıyorum mangasına daha iyi diyorlar.

Hem karakterler saçma saçma değil evreni çok geniş bir seri daha yüzlerce karakter göreceğiz.

Sabreden derviş muradına ermiş derler bence de öyle olacak, ben Naruto'da Zabuza Arc'ında çok sıkılmıştım öyle ki bırakmayı planladım ama 2 ay önce tüm seriyi bitirdim şu an favori serim. Belki One Piece'de de aynısı olur.
Ve muradına erdin.
 
Ve muradına erdin.
Aynen öyle dostum. One Piece bana nasıl şeyler sevdiğimi gösterdi bir daha. Mesela One Piece izledikten sonra anladım ki lore ve daha çok hikaye anlatımının olduğu bölümler daha çok hoşuma gidiyor. Binks'in Sakesi mesela o şarkının ilk geçtiği bölüm aksiyondan çok hikaye anlatiminin yoğun olduğu bir bölümdü. Peki nasıl oluyor da ben hiç bir aksiyonun olmadığı, sadece güzel bir şarkının olduğu bölüm havalı erkeklerin birbirine atar yaptığı bölümden daha çok hoşuma gidiyor ? İşte o zaman anlamıştım aksiyon denen şeyin aslında o kadar da hoşuma giden bir şey olmadığı. Ondan sonra gönül rahatlığıyla devam ettim zaten. Uzun yazdım ama içimi döktüm sağol bu mesajımı alıntıladığın için 😄😄
 
Yazığınız yorumları biraz okudum ancak, animeyi komple skipleyip 452. bölümden devam etmek nedir? Bitirdikten sonra bu muymuş herkesin beğendiği anime. İzlemeye değmez diye yorumlar yapacağınıza bu anime bana uymadı o yüzden izlemek yerine izlememeyi tercih ederim demek daha doğru. Korsan bir site önermek istemem ama herkesin bildiği bir sitede genişletilmiş versiyon olarak izlenebiliyor. Eğer sadece 480p ve kare olarak seçenek sunulsaydı kesinlikle izlemezdim. Şu an sevdiklerimle 2.ye bitiriyorum.

Özet olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyip karar verirsen kendi adına daha mutlu olursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı