S24, Z Flip 6 ve Z Fold 6 serileri için Güney Kore'de stabil One UI 7 yayınlandı.
Takvimde 15 Mayıs'a kadar geleceği yazıyor.Türkiye için tahmini bir tarih var mı hocam? Ben kaynak bulamadım.
Takvimde 15 Mayıs'a kadar geleceği yazıyor.
Galaxy S24 | SM-S921B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
www.guncelmiyiz.com
Takvimde 15 Mayıs'a kadar geleceği yazıyor.
Galaxy S24 | SM-S921B | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
www.guncelmiyiz.com
Hocam mayısa sarkarsa cidden kafayı yemelik durum olur. Umarım nisanda gelir yoksa 2 3 ay falan kullanacağız herhalde. Android 16 test aşamasına geçecek diğer markalar.
Cidden Samsung bayağı saçmaladı.
Hocam mayısa sarkarsa cidden kafayı yemelik durum olur. Umarım nisanda gelir yoksa 2 3 ay falan kullanacağız herhalde. Android 16 test aşamasına geçecek diğer markalar.
Cidden Samsung bayağı saçmaladı.
Tahmin ettiğim gibi. S25 serisi gibi akıcı çalışmıyor gibi duruyor şimdilik. Odin ile stabil sürüme geçtim. Neyse 1-2 saat geçsin daha yeni güncelledim sayılır pek de beklemeye gerek yok ama belki kendine gelir cihaz.Mesela siz de tepkisel bir arayuzun Gen 2 ve ustune verilmeyecegini soyluyorsunuz. Iste asil sorun bu. Gen 2, Exynos 2400 ve Gen 3 cok guclu islemciler. 8 Elite cok guclu olabilir ama sadece arayuzde gezinirken verilen akicilik icin 8 Elite gerekmedigine eminim. Art arda uygulama acmakla Exynos 2400 tekliyor ve bu sacmalik. Bir uygulamada cok hizli bir sekilde islem yaparsan yine telefon tekliyebiliyor Exynos 2400 gibi guclu bir islemciye ragmen. iPhone 11'de bile olmayacak seyler S24'de oluyor. Evet S25 serisindeki One UI 7 gorunuse gore cok akici ama bunu onceki cihazlara saglamamak berbat bir sey olur. A55 kullansam neyse akicilik beklentim cok olmaz da bir amiral gemisi kullaniyorum ve arayuzde sacma sapan teklemeler gormek istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.