One UI 7 Beta yayınlandı

Exynos bulunan S24 modellerinde dagitim gecici olarak durmus sanirim. One UI 7 beklemeye degecek bir yazilim olmadi.

Hocam bu Exynos özel optimizasyonlar üzerinde çalışılıyordu en son, sebebi bu mu? Bilgi var mı herhangi bir?

Bir de stabilin uygulama giriş çıkış animasyonları beta 3'e göre daha kötü. Üzerinden 3 beta geçmiş sonra da stabil çıkmış ama stabilde sorunları düzeltmek yerine daha da bozmuşlar. İnsanlar gereksiz yere ümitlendi One UI 7 için. Ben de dahil. Zaten betaya katıldıktan sonra düzgün bir şey ortaya çıkmayacağını anlayıp ümitlenmeyi bırakmıştım.

Şaka gibi olay olur cidden. Sen o kadar bekle sonuç olarak sadece son modellerde stabil ve güzel çalışan bir şey ortaya çıksın. Samsung iyice saçmaladı gibi duruyor. Eğer kendini toparlamazsa ve böyle devam ederse Android tarafında epey gözümden düşecek. Samsung güvenli liman deyip alıyor insanlar.

Bir ekleme daha yapayim arka plan uygulamalari kapaliyken uygulamalara girip cikma hizlanmis. S25 kadar hizli degil ama beta 3'e gore cok daha iyi.

Hocam bu Exynos özel optimizasyonlar üzerinde çalışılıyordu en son, sebebi bu mu? Bilgi var mı herhangi bir?

Şaka gibi olay olur cidden. Sen o kadar bekle sonuç olarak sadece son modellerde stabil ve güzel çalışan bir şey ortaya çıksın. Samsung iyice saçmaladı gibi duruyor. Eğer kendini toparlamazsa ve böyle devam ederse Android tarafında epey gözümden düşecek. Samsung güvenli liman deyip alıyor insanlar.
Neden dağıtım durdu bilmiyorum. Sadece birisi durduruldu demişti.

Kendiniz stabil sürüm gelince görürsünüz. Muhtemelen 6.1'e göre çok daha akıcı gelecektir ama S25 ile kıyasladığınızda durumun ne olduğu ortaya çıkar. İsterseniz Odin ile kurun daha çok beklemem diyorsanız.

A54'e gelse de bi kullansak.
Hazirandan önce geleceğini sanmam. A serisi için iyi bir güncelleme olabilir aslında. One UI 7 ile çıkan A36 fena değildi akıcılıkta. One UI 6 zaten hantal bir yazılım üstüne güçsüz bir işlemciyle kanser edebilir bazı kullanıcıları. Bakalım 7 ile düzgün hale gelir belki.

Neden dağıtım durdu bilmiyorum. Sadece birisi durduruldu demişti.

Sanırım dediğim gibi özel optimizasyonlar geliştiriyordu en son, bence sebebi bu.

Kendiniz stabil sürüm gelince görürsünüz. Muhtemelen 6.1'e göre çok daha akıcı gelecektir ama S25 ile kıyasladığınızda durumun ne olduğu ortaya çıkar. İsterseniz Odin ile kurun daha çok beklemem diyorsanız.

Böyle olacağını bilseydim ilk siz beta kurduğunuz zamanlar yapardım ama Samsung'un bu kadar saçmalayabileceğini tahmin etmemiştim. Buraya kadar bekledim artık, Samsung mayıs ortasına sarkıtacak kadar yüzsüzlük yapmaz herhalde.

Böyle olacağını bilseydim ilk siz beta kurduğunuz zamanlar yapardım ama Samsung'un bu kadar saçmalayabileceğini tahmin etmemiştim. Buraya kadar bekledim artık, Samsung mayıs ortasına sarkıtacak kadar yüzsüzlük yapmaz herhalde.
Bilemiyorum. Yukarıda söyledim hangi ülkelerdi bilmiyorum ama 2 tane ülke mayıstan itibaren alacak.

Ekimde cikmasi gereken guncellemeyi nisan ayinda cikardilar yine batirdilar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250414_103553_X.jpg
    Screenshot_20250414_103553_X.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
S24 serisi için One UI 7 Türkiye'de yayınlandı.

Evey yüklüyorum şu anda.
23 Nisan hediyemiz😃

One UI 7 geliştirilmesi tamamlanmamış bir yazılım. One UI 8 muhtemelen pek yenilik getirmeyecek ama One UI 7'nin devamı olacak. Boş yere ümitlendi o kadar insan.

One UI 8 sızıntısı olarak paylaşılan şeyler doğruysa desiğiniz gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı