Pil ömründe ve performansta pek de bir fark göremedim. Hatta pil ömrü bir tık daha iyi gibi sanki. Gün içinde ya da yarın yüklerim beta 2'yi.

S23 serisi için beta sayfası açıldı yakında bizde göreceğiz betayı umarım

Pil ömründe ve performansta pek de bir fark göremedim. Hatta pil ömrü bir tık daha iyi gibi sanki. Gün içinde ya da yarın yüklerim beta 2'yi.

Beta 2 sanki daha kötü gibi. İzlediğim bazı videolarda buglar ve animasyonda takılmalar var.

Beta 2 sanki daha kötü gibi. İzlediğim bazı videolarda buglar ve animasyonda takılmalar var.
Beta 1 icin de gecerli. Hatta gecen cihazi kullanmami engelleyen bir bug oldu. Now Bar hataliydi bayagi duzeltilmis deniyor.

Bugun uyanıp telefonu elime aldığımda telefonun isindigini fark ettim. Wi-Fi ve mobil veri de kapaliydi. Arka planda calisan uygulama da yoktu. Muhtemelen betanin bir hatasi. Sarj da 5 saat icersinde %80'den %40'a dusmustu. Su an pil pek iyi gitmiyor. Yeniden baslatmayla duzelebilecek bir seydir belki.

Kurdum Beta 2'yi. Herhangi bir fark goremedim su anlik. Kontrol panelindeki animasyonlarda ufak gelisme var. Hiz vb. ayni.

Şu "Secured by Knox" yazisinin kaldirilmasi da iyi olmus.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241218_235630_One UI Home.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Kurdum Beta 2'yi. Herhangi bir fark goremedim su anlik. Kontrol panelindeki animasyonlarda ufak gelisme var. Hiz vb. ayni.

Şu "Secured by Knox" yazisinin kaldirilmasi da iyi olmus.
Birkaç Widget'a saydamlık ayarı getirmişler ve de Beta 1'de bulunan NowBar üzerinde bulunan birçok bug'ı temizlemişler.

Birkaç Widget'a saydamlık ayarı getirmişler ve de Beta 1'de bulunan NowBar üzerinde bulunan birçok bug'ı temizlemişler.
Evet Now Bar tamamen sorunluydu duzeltilmis gibi. Hava durumu widget'ı icin hala saydamlik ayari goremedim.

Samsung cihazlar pil degeri %10'a dustukten sonra hesaplama yapmayi bilmiyordu. %10 olduktan sonra aniden %5'e dusuyor ardindan direkt kapaniyordu. Bazen direkt kapanmasa bile birden %2-%3 azalabiliyordu. Bu durum 7 ile daha da kotulesmis gibi. Ayrica beta 2 biraz fazla pil tuketiyor gibi. Telefonu daha sık guc tasarrufuna almaya basladim. En cok fark ettigim sey cihazin daha fazla isindigi. Asiri isinmiyor ama beta 1'e gore hissedilir derecede daha fazla isiniyor.

Son düzenleme:
Bazı animasyonlar akıcı ve güzel bazıları ise ekranda takılma oluyor gibi. En belirgin örneği Home Screen de News bölmesine geçerken çok kötü bir animasyon var. Umarım düzeltirler. Beta 3 ayın 23'ünde yayınlanacağına dair söylentiler var. Sonradan Beta'ya açılan bölgelerde ayın 23'ünden Beta 2'ye geçilecek yönünde yine haberler var ve bu birbirini destekliyor. Beta 4 de ayın sonunda yayınlanabilirmiş. Umarım ısınma ve şarj sorununu çözmüşlerdir veya çözerler.

Google'un haberler kismini diyorsaniz o One UI 6 icin de gecerliydi. Bazen haberler kismi buga giriyor acik gibi gozukuyor ama kapali oluyor. Bunu tam anlatamam da daha once de boyleydi. Isınma ve pil tuketimi sorununu cozerler orasi normal. Animasyonlari vb. cozmeleri gerek. Ben insanlarin beklentisini karsilayacak bir yazilimin cikacagini sanmiyorum. One UI'dan direkt umidi kestim. 7 icin beklentilerim yüksekti.

Google'un haberler kismini diyorsaniz o One UI 6 icin de gecerliydi.
Haberler kısmını Samsung News yapar iseniz animasyon falan daha da kötü oluyor.

Ben insanlarin beklentisini karsilayacak bir yazilimin cikacagini sanmiyorum. One UI'dan direkt umidi kestim. 7 icin beklentilerim yüksekti.
Aslında bir tık karşıladı. Nowbar (bence genel olarak iyi duruyor), daha modern görünüm, daha fazla blur, yeni kontrol paneli (bence One UI'lar sürümleri arasında en iyisi) falan ama genel olarak çok iyi diyemeyiz.

Betada bile olsa simdiye kadarki en iyi One UI surumu orasi oyle. Ama Xiaomi gibi markalarla kiyaslayacak olursak yetersiz hala. En kullanisli en dolu arayuz bence One UI ama geri kalan konularda geride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…