Pil tuketimi ciddi artmis. Beta 2'den sonra disaridayken telefonumun kapandigi zamanlar oldu. Her turlu gunde 2 kere sarja takiyordum da su an cok daha kotu durumda. 14.00'da sarjdan cikardim. 17.30'a kadar telefonu kullanmadim. 17.30 sonrasinda %90 civari sarjla killanmaya basladim. Su an saat 20.37 ve sarjim 41. Ayni zamanda beta 2 ile alakali mi bilmiyorum ama mobil verideyken telefon cok isininca internet gidiyor. Yani sinyalde dusus gozukmuyor ama hicbir seye erisemiyorum telefon soguyana kadar. Ya da ciddi oranda yavasliyor. Ek olarak beta 1'den beri olan bir sorun var nedenini bilmiyorum ama arada telefon belli bir sure boyunca titresiyor. Kendi kendine titresim motorunu calistiriyor. Uygulamadan hizlica girip cikinca bazen animasyonlar buga giriyor uygulama soldan saga slayt gosterisi gibi aciliyor ve duvar kagidi kayboluyor. Bu arada bu bugu yasamak icin hizlica gir cik yapmak gerek uygulamaya. Her zaman da denk gelmiyor. Pil %5 asagisina dusunce sadece unlem cikiyordu simdi unlemin yanina sarj degerini eklemisler beta 2 ile yeni gordum. Bir ufak sorun daha var 2 kere yasadim beta 2'de pil simgesi koseye giriyor. Fotografi var onun paylasirim. Uzucu olan bunlari bildiremem. Illa ki benim yasadiklarimi yasayip bildiren vardir ama bildirsem iyi olurdu yine de. Members'e girdigimde bolgenizle uyumlu degil diyor. Beta 3 icin 28 aralik sonrasinda cikacak deniliyor. Bakalim neler degisecek. Uygulama giris cikis animasyonlari degisecek diyorlardi ama beta 3 ile degistirirler mi bilmiyorum.
Bu arada bu yaziyi yazarken sarj %39'a dustu.