One UI 7, seneye çıkacak!

Bence burada bahsettikleri animasyonla ilgili bir şey. iOS gibi arka planı bulanıklaştırma motoru eklenebilir.

Birkac sizinti cikmis.

Twitter üzerinden gorseller paylasiliyor. Sizinti degil sanirim izin verilmis cunku SDC 24'e giden birisi goruntuleri paylasiyor.

Canli yayin tekrari paylasilmis.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Calisirkenki videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Animasyonlar hala berbat. 3 ay oldugu icin yorum yapmayacagim ama o 3 ayda da duzeltirler mi bilmiyorum. Neyse bu kadar yeterli. Onemli bir şey cikarsa atatarim.

Bence daha sızıntı olduğu için öyle olabilir ama cidden hala berbatsa helal olsun samsunga, elin Çinlisinin yaptığı animasyonu oturtamadı kaç zamandır.

Katılıyorum kesinlikle, S23 kullanıcısıyım iş telefonu olarak Honor 70 aldım. Honor 70 ile S23 arasında arayüzdeki akıcılık ve hız bakımından çok fazla fark var. Samsung çok hantal.

Videoyu inceleyebilirsiniz. Ice Universe bir yazi paylasti onu da atiyorum.

Animasyonlarin net oldugu bir video paylasilmis. Ilk surum oldugunu dusunursek ve cikmasina daha 3 ay oldugunu da katarsak bence gayet iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241004_100412_X.jpg
    Screenshot_20241004_100412_X.jpg
    143,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı