Çözüldü OneDrive işlemciyi çok fazla kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmutTuna

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 bilgisayarıma geçenlerde format attım. Formattan sonra eski dosyalarımı OneDrive'dan bilgisayarıma geçirmek istediğim için OneDrive'a giriş yaptıktan sonra dosyalarımı aktardım fakat bundan sonra bilgisayarın işlemcisi ve belleğini aşırı fazla kullanmaya başladı. OneDrive'a giriş yapmadan önce işlemcim boşta(başka hiçbir program açık olmadan) yüzde 10 seviyelerinde kullanılırken OneDrive varken bilgisayarda Görev Yöneticisi harici başka hiçbir program açık olmamasına ve eşitlemeyi kapatmış olmama rağmen boşta yüzde 80'in altına inmiyor. OneDrive'dan çıkış yaptıktan sonra da bu durum aynen devam ediyor. Acaba problem OneDrive'da mı yoksa bilgisayarımda mı?

Çözüm
Bilgisayarınızda değildir problem. Muhtemelen OneDrive ile ilgili bir problem. Başka yedekleme servisleri kullanabilirsiniz. İsterseniz şu aşamadan sonra OneDrive'ı deaktif edebiliriz sisteminizde dilerseniz.

Onun haricimde CMD'yi yönetici olarak açıp:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

Bu iki komutu girebilirsiniz. Sistemde olan bozuklukları düzeltirler. Searchindexer.exe dosyası çok CPU kullanmıyor değil mi?
Bilgisayarınızda değildir problem. Muhtemelen OneDrive ile ilgili bir problem. Başka yedekleme servisleri kullanabilirsiniz. İsterseniz şu aşamadan sonra OneDrive'ı deaktif edebiliriz sisteminizde dilerseniz.

sfc /scannow

Bu iki komutu girebilirsiniz. Sistemde olan bozuklukları düzeltirler. Searchindexer.exe dosyası çok CPU kullanmıyor değil mi?

Çözüm

sfc /scannow

Hocam Searchindexer.exe yüzde 1-2leri geçmiyor ama dediğim gibi OneDrive'ın boşta yüzde 40-50 kullanmasından şüphelendim ben. Ayrıca dediğiniz komutları çalıştırdım, eskisinden biraz daha iyi şu an CPU kullanımı.

Hocam Searchindexer.exe yüzde 1-2leri geçmiyor ama dediğim gibi OneDrive'ın boşta yüzde 40-50 kullanmasından şüphelendim ben. Ayrıca dediğiniz komutları çalıştırdım, eskisinden biraz daha iyi şu an CPU kullanımı.

Şu an kaç kullanıyor hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı