KOSTOK2
Picopat
Herkese merhaba, Windows 11 kullanıyorum ve haliyle Microsoft hesabım var ama şu OneDrive denen lanet olası şeyden bıktım usandım. Abi masaüstündeki veya bilgisayarımdaki verileri buluta yedekliyor (otomatik olarak) ama ben yedeklemesini istemiyorum. Sonra bununla uğraşırken OneDrive'ı tamamen sileceğim derken saçma sapan bir şey oldu ve masaüstünde iken bu hatayı verdi. Daha sonra masaüstü belgeler ve indirmeler gibi bazı klasörler bilgisayarımdan silindi.
Şimdi 2 tane sorum var;
1) Bu OneDrive denen laneti Microsoft hesabımdan nasıl devre dışı bırakabilirim? (OneDrive'ı hiçbir şekilde kullanmak istemiyorum ve sisteme format attıktan sonra otomatik olarak OneDrive yedeklemesi yapmasını da istemiyorum).
2) Dosyalarımı geri getirmenin bir yolu var mı ya da bu dosyaları tekrar ben kendim oluşturabilir miyim? (aslında daha çok sıfırdan kendim oluşturmak istiyorum dosyaları)
3) Windows 7 daha güzeldi: Aga be
Şimdi 2 tane sorum var;
1) Bu OneDrive denen laneti Microsoft hesabımdan nasıl devre dışı bırakabilirim? (OneDrive'ı hiçbir şekilde kullanmak istemiyorum ve sisteme format attıktan sonra otomatik olarak OneDrive yedeklemesi yapmasını da istemiyorum).
2) Dosyalarımı geri getirmenin bir yolu var mı ya da bu dosyaları tekrar ben kendim oluşturabilir miyim? (aslında daha çok sıfırdan kendim oluşturmak istiyorum dosyaları)
3) Windows 7 daha güzeldi: Aga be