Onepiece vs naruto

ana karakter olarak luffy'e katılmıyorum. Luffy net bir şekilde fanlar için tasarlanmıştır. Sinir bozucu kısımları çıkarılmış ve tipik bir shounen ana karakter özellikleri toplanmış bir karakter. Vurdum duymazlığı da komedi unsuru olarak kullanılır.Diğer taraftan ichigo da naruto da gerçek olabilecek karakterlerdir.Luffy'i gerçek dünyada düşünememizin arkasında da bu yatar çünkü fazlasıyla sırıtır.Ayrıca Luffy'de karakter gelişimi namına hiçbir şey yok.Üzgünüm ama ana karakter olarak sınıfta kalıyor.
"talk no jutsu" olayına laf edilmesine üzülüyorum çünkü bu bir süreçti ve çok güzel bir andı.En azından tipik bir shounen olayı yaşanmadı.Naruto ve pain'nin konuşmasını dikkatli izlersen naruto ve painin davranışları ne güzel değişiyor.İkisi de birbirini anlıyor ve pain'nin bu yolda ilerlemesinin nedeni başka bir yol görememesiydi.Narutoyu yetişkin gözüyle izleyince çok farklı görüyorsun gerçekten.
Naruto doldurma bölümleri vardır evet ama bunları ıgeçebiliyorken, one piece animesinde bu canon+filler karışıktır yani gereksiz uzatmaları vardır ve canon sahneleri için doldurma yerleri izlemelisin.Bu berbat bir şey.
One piece yapısı gereği daha geniş bir evrene sahip olması gerekiyor ve bu güzel bir şey ama narutonun hikayesi naruto ve sasuke etrafında geçiyor.Anlıyorum naruto evreni çok güzel temeller attı ve bu evrenin genişlemesini istiyorduk ama olmadı
Benim için iki seri de farklı şekillerde güzel ve öne çıkan güçlü yanları çok farklı.Ama şunu net bir şekilde diyebilirim ki naruto gerçekten öğretir.Düzgün izlendiğinde bakış açını değiştirebilecek bir seridir.

Üzgünüm ama luffy'de hiçbir şekilde karakter gelişimi yok.Bunun nedeninin meyvesinden kaynaklandığı hakkında teoriler vardı.Çünkü meyve öncesi ve sonrası luffy çok farklı.
Dövüşü uzatmak iyidir ama her dövüş aynı kalıpta gitmemeli.Luffy dövüşlerindeki gelişme çoğu savaşında aynıdır.
one piece de naruto da çok farklı alanlarda çok iyidir.İkisine de sahip olduğumuza sükretmeliyiz

One Piece evreni daha fazla ilgimi çekmişti fakat iki animede fazla uzun o yüzden başlamayı düşünmüyorum.

@Alpern95

One Piece'e başlayacaksanız Remake'i gelecek Netflix'e onu bekleyin bence. Sezonluk anime tarzında ve Aot'u yapan Studio yapacak. Bana kalırsa iki animeyi de kesinlikle izleyin. İkisi çok farklı tarzda seriler

Remake güncele gelene kadar ömürleri biter.

Naruto boruto yüzünden son bölümleri çok kötü. Fakat yeni mangası olan boruto two blue Vortex aşırı iyi. Şu anlık değerlendirirsek One piece tabii ki daha iyi.

One piece'e başlayacaksanız remake'i gelecek netflix'e onu bekleyin bence.Sezonluk anime tarzında ve aot'u yapan studio yapacak.Bana kalırsa iki animeyi de kesinlikle izleyin.İkisi çok farklı tarzda seriler

Tavsiye için teşekkürler en kısa sürede bir göz atacağım.

One Piece'e başlayacaksanız Remake'i gelecek Netflix'e onu bekleyin bence. Sezonluk anime tarzında ve Aot'u yapan Studio yapacak. Bana kalırsa iki animeyi de kesinlikle izleyin. İkisi çok farklı tarzda seriler

Nasıl ne yapacakları hiç belli değil şu anda. Sezonluk olursa zaten bitmez... Dragon Ball kai gibi seriyi restore edecekler. Şuanda ne yapımcı yönetmen belli ne de seslendirenler.
Özet istiyorsanız onepace diye bir site var oradan da izleyebilirsiniz.

Wit studio yapacak dendi ve sezonluk bunların işine gelir çünkü zaten bitmesini istemezler.Shounen jump bile one piece'in bitmesini istemiyor

Wit Studio yapacak dendi ve sezonluk bunların işine gelir çünkü zaten bitmesini istemezler. Shounen jump bile One Piece'in bitmesini istemiyor

Öncü stüdyo wit Studio ama tek başına yapmıyor. Toei de var aralarında. Bir stüdyo daha vardı unuttum. Ve tekrar zaten 1100 bölüm gelmiş animeyi hiç bir akıllı sezonluk yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…