Çözüldü OnePlus 10 Pro alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cemal Efe 55

Centipat
Daha fazla  
OnePlus 10 Pro ile Redmi Note 13 Pro Plus arasında kaldım. OnePlus 10 Pro her yönüyle Redmi 13 Pro Plus'tan iyi ancak OnePlus markası kaç sene gider dediği özellikler kağıt üstünde olduğu gibi gerçek hayatta da iyi çalışır mı özellikle kullanan insanlardan tavsiye almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi amiral gemisi birisi orta segment. Karşılaştırmak biraz haksız olmuş. OnePlus daha iyi ama 8 gen 1 verimsizliği var. Isınma ve batarya sorunu oluşabilir. Onun dışında OnePlus alınmaması için geçerli bir sebep yok.

Cihaz 2 yıl önce çıktı ama bir 5 yıl daha gider.

Fakat OnePlus 10 serisine bildiğim kadarı ile imei atılmıyor. Türkiye pazarına girdiler mi hatırlamıyorum da.
Abim 2 yılda gider diyor redmi daha iyi diyor ama redmi de fazla dayanmaz ki bide one plus kaliteli parçalar kullanmaz diyor samsung un kullanacağı snapdragon 8 gen 1 ile onun ki aynı olmaz diyor peki sizce

Abim 2 yılda gider diyor redmi daha iyi diyor ama redmi de fazla dayanmaz ki bide one plus kaliteli parçalar kullanmaz diyor samsung un kullanacağı snapdragon 8 gen 1 ile onun ki aynı olmaz diyor peki sizce
Birazcık palavra sıkmış gibi abin. OnePlus temiz bir arayüz sunan, Samsung ve Redmi kadar bloatware bulundurmayan yazılımı mevcut. Kullanılan işlemci de aşağı yukarı kısma gibi bir durum söz konusu değil.

OnePlus 10 Pro ile Redmi Note 13 Pro Plus arasında kaldım. OnePlus 10 Pro her yönüyle Redmi 13 Pro Plus'tan iyi ancak OnePlus markası kaç sene gider dediği özellikler kağıt üstünde olduğu gibi gerçek hayatta da iyi çalışır mı özellikle kullanan insanlardan tavsiye almak istiyorum.

OnePlus yazılım ve güvencede Xiaomi'yi çiğner atar ama ısınmadan yana biraz üzebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı