OnePlus 5T vs Mi Mix 2

Sağlığını düşünüyorsan Xiaomi al en azından One Plus kadar zararlı değil :sinsi:
Ama yok hayvan gibi telefonum olsun ;paso oyun oynayayım,müzik dinleyeyim dersen One Plus 5T performans açısından üstün

SAR değeri kadar abartılan bir konu yok. OnePlus 5T'yi çift hatla kullanıyorum. Daha ölmedim. Daha da uzun süre sağlıklı bir şekilde yaşarım inşallah.
Mix 2 güzel cihaz fakat kamera bakımından bir çok kişiye göre 5T önde. Mix 2'nin ekran kasa oranı bir tık daha iyi diye hatırlıyorum. 5T'nin de ekran kasa oranı gayet yüksek. Ekranı tatmin edici tavsiye ederim. Fakat şu da var arayüz tasarımına ve özelliklerine önem veriyorsanız. Miui ve Oxygen OS kullanmış biri olarak Miui hem tasarım hem işlevsellik bakımından önde. Oxygen OS sade, saf Android'e yakın ve absürt derecede hızlı bir işletim sistemi kaldı ki MİUİ de hızlı fakat Oxygen OS cidden ayrı bir deneyim.
Ben bu ikili arasından 5T'yi tavsiye ederim. Fakat Mix 2 kamera dışında öyle yabana atılacak bir cihaz değil. Sar değeri konusunda şunları da söylemek istiyorum. SAR değerinin telefonlar tarafında kanıtlanan ciddi bir sorunu yok. Ciddiyi bırak küçük de olsa kanıtlanan bir sorunu da yok. Bunun üzerinde yapılan araştırmalar bunu gösteriyor. Aksini kanıtlayan ciddi bir araştırma yok. Bunun yanında telefonların bize gönderdiği SAR'dan çok daha fazlasını hayatımızdaki diğer elektronik cihazlardan zaten alıyoruz.

İki telefonun çoğu özelliği birbirine benzer ama OnePlus 5T ekran tarafında AMOLED ve GGlass 5 paneliyle, kamerasıyla Mix 2'yi tokatlar. :) Batarya ömrü de daha iyi. 20 gram daha hafif. OP5T'nin SAR değerinin daha yüksek olduğu doğrudur ama kafaya takılacak bir konu değil.

İki telefonun çoğu özelliği birbirine benzer ama OnePlus 5T ekran tarafında AMOLED ve GGlass 5 paneliyle, kamerasıyla Mix 2'yi tokatlar. :) Batarya ömrü de daha iyi. 20 gram daha hafif. OP5T'nin SAR değerinin daha yüksek olduğu doğrudur ama kafaya takılacak bir konu değil.
SAR değeri yüksek cihaz kullanmak yine de kişiye zarar verir diye düşünüyorum. Seçim hakkı verseler, iki cihaz arasında düşünürdúm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı