Mi Mix 2 almayı düşünüyordum ama 5T'de güzel, hangisini almalıyım?
SAR değerinden bahsediyorsunuz galibaSağlığını düşünüyorsan Xiaomi al en azından One Plus kadar zararlı değil
Ama yok hayvan gibi telefonum olsun ;paso oyun oynayayım,müzik dinleyeyim dersen One Plus 5T performans açısından üstün
Iphone'un da SAR değeri çok yüksek ama kullanıyorlarSAR değerinden bahsediyorsunuz galiba![]()
Şahsen, Türkiye'de ki iPhone kullanıcılarının %70'i cihazın bir "şekli" olduğundan dolayı alıyor. iOS için alanlar azdır diye düşünüyorum.Iphone'un da SAR değeri çok yüksek ama kullanıyorlar
SAR değeri yüksek cihaz kullanmak yine de kişiye zarar verir diye düşünüyorum. Seçim hakkı verseler, iki cihaz arasında düşünürdúm.İki telefonun çoğu özelliği birbirine benzer ama OnePlus 5T ekran tarafında AMOLED ve GGlass 5 paneliyle, kamerasıyla Mix 2'yi tokatlar.Batarya ömrü de daha iyi. 20 gram daha hafif. OP5T'nin SAR değerinin daha yüksek olduğu doğrudur ama kafaya takılacak bir konu değil.
2014 model tasarım mı, o kadar para vermişken kutudan hızlı sarj aleti bile çıkmaması mı yoksa çentikli ekran mı "şekil" acaba ?Şahsen, Türkiye'de ki iPhone kullanıcılarının %70'i cihazın bir "şekli" olduğundan dolayı alıyor. iOS için alanlar azdır diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.