Yani özellikleri çok güzel görünüyor ama bir kesim Dimensity'e yaklaşılmaz diyor. Fiyatını da beğenmişler alınabilir. S21 FE de ne kadar ekran süresi alıyorsunuz da memnun değilsiniz acaba?
Arayüz önemli değil hocam 3 yıl saf android kullandım zamanında.Yani özellikleri çok güzel görünüyor ama bir kesim Dimensity'e yaklaşılmaz diyor. Fiyatını da beğenmişler alınabilir. S21 FE de ne kadar ekran süresi alıyorsunuz da memnun değilsiniz acaba?
Bir de arayüzü nasıldır bilemiyorum. Bana göre en iyisi Samsung'un arayüzü. OnePlus'un ki nasıldır bilemiyorum.
Arayüz önemli değil hocam 3 yıl saf Android kullandım zamanında.
100'le başladığım günde telefonu 2 3 kez şarja takıyorum gün içinde. Dışarı çıkarsam zaten eve geldigimde telefon 0 oluyor şaşmaz.S21 FE de ne kadar ekran süresi alıyorsunuz da memnun değilsiniz?
100'le başladığım günde telefonu 2 3 kez şarja takıyorum gün içinde. Dışarı çıkarsam zaten eve geldigimde telefon 0 oluyor şaşmaz.
Hocam anlatamadim ben derdimi ss atayım en iyisi telefonun bataryasının berbatligini görün siz deBazısı 6 7 saat ekran süresi alıyor. Telefonu elinizden düşürmediğiz için yetmemesi normal. Değiştirmekte haklısınız. Çok bakmayan biri için yeterli süreler diye duymuştum.
Hocam anlatamadim ben derdimi SS atayım en iyisi telefonun bataryasının berbatligini görün siz de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.