OnePlus Nord N100 alınır mı?

293674

Hectopat
Bir arkadaş için telefon arıyoruz ve bunu bulduk. Çok bilgim olmadığından sizlerden öneri almak istiyorum. Bu telefon alınabilir mi? Alınmazsa başka ne önerirsiniz?

Hocam şimdi nasıl söyleyeyim. Ben Türkiye'de yaşamıyorum, Azerbaycan'da yaşıyorum. Buranın fiyatlarını söylesem ne kadar sağlıklı sonuç olur bilmem.

TR fiyatlandırması üzerinden bir bütçe belirtin, bizde ona göre cihaz önerelim. Burada önereceğimiz cihaz, Azerbaycan piyasasında da muhtemelen aynı fiyat skalasında olur.

Hocam şimdi nasıl söyleyeyim. Ben Türkiye'de yaşamıyorum, Azerbaycan'da yaşıyorum. Buranın fiyatlarını söylesem ne kadar sağlıklı sonuç olur bilmem.

Siz kendi bütçenizi söyleyin hocam Azerbaycan para birimi olarak.
Biz buradan TL üzerinden öneri yapabiliriz, fiyatlar arasında çok fazla fark olmayacaktır.

Hocam fiyatlara baktım, 400 manat altı Redmi Note 8 2021 veya Redmi 9T alabilirsiniz.
Tabii Azerbaycan'daki telefon fiyatları hakkında bilgim olmadığı için F/P konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı