One UI 2.5 kullanan ben... S9+.
S9 nasıl hocam? Eskiden kullanırdım çok hoşuma giderdi.One UI 2.5 kullanan ben... S9+.
Valla hocam beni tatmin ediyor kamerası vs gayet iyi bataryası da kötü değil. Oyun oynamıyorum ancak Twitter da falan gezmek çok keyifli amoled olduğundan.S9 nasıl hocam? Eskiden kullanırdım çok hoşuma giderdi.
Bende bu sene S23 serisine geçtim ama o panel çok güzeldi. Kullandığım en iyi ekranlardan bir tanesi kesinlikle ve bunu sene başında S23Ultra kullanmış birisi olarak söylüyorum.Valla hocam beni tatmin ediyor kamerası vs gayet iyi bataryası da kötü değil. Oyun oynamıyorum ancak Twitter da falan gezmek çok keyifli amoled olduğundan.
Ben Mi Mix 2'den geçtim gerçekten fark oldu çünkü çakma ekran vardı onda. Ancak bu telefonun ekranı ciddi anlamda bambaşka. Uzaktan bakınca bile kaliteli olduğunu belli ediyor... parlaklık vs aşırı fazla hep kısıkta kullanıyorum...Bende bu sene S23 serisine geçtim ama o panel çok güzeldi. Kullandığım en iyi ekranlardan bir tanesi kesinlikle ve bunu sene başında S23Ultra kullanmış birisi olarak söylüyorum.
Geri 5.1'e dönebiliyor muyuz yeni sürüme geçtim geçeli pil şarj olma sorunlarım var. Başlıkla kaynaklı da olabilir ama dün önceden kullandığım başka şarj aleti de bir süre şarj etmedi. Uğraştım takmaya taktım şarj bir hızlı oluyor bir normal oluyor kafayı yedirecek. Telefonu alalı bir ay oldu bu sorundan kurtulamadım.
Güncelleme böyle bir sorun olduğu bildirilmedi. Kablonu değiştirip test et ve önceki sürüme düşürme yapılmıyor. U3 oldu cihaz 5.1 iken u2ydi. U sürümleri uyursa düşürme yapılıyor sadece. Düşük bir ihtimal ama bugda kalmış olabilir büyük güncelleme sonrası temiz kurulum yapmayı da deneyebilirsin. Ama bence sorun kablonda gibi.
Sorun telefonun soketinde sanırım hocam garantiye yolladım bugün. Aynı şarj aleti birçok cihazı şarj ediyordu. Benim telefonum hiçbir cihazdan olmamaya başladı. Bugün Wireless denedim onunla şarj oluyordu. Soketinde problem olduğunu düşünerek yetkili servise yolladım bakalım.
Cüzi miktarda ücret talep etseler ve cihazı yapsalar sesim çıkmaz valla yorumları okudukça korkuyorum bakalım hayırlısı ile yolladık.Değiştirip yollarlar öyleyse. Garanti dahilinde parça değişimi yapıyorlar çoğu zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.