Online eğitim için dört bir yandan tag oluşturdu!

Ula okul kapanıyor #okullarıacın sonra okul açılıyor #okullarıkapatın ne değişik insanlar bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorunlu değil. Gitmek zorunda değilsin. Canını seviyorsan kendini açığa alırsın.

Bunlar yüz yüze eğitim istemiyor muydu?

Bütün yaz tatil yapın, kafelere ve plajlara gidin. Ülkeye sayısız turist gelsin.
Gitmediğiniz eğlence mekanı kalmasın.
Sıra eğitime gelince çok tedbirliyiz ama.
Açılacak okul, aşınızı olup tedbir alabilirsiniz.

Fotoğraftakilerin yarısından çoğu yetişkin. Velinizle okula gitmeyin bir zahmet.
Veliler gitse, ortada bir kalabalık kalmayacak.

Hala okulların kapanmasını isteyen kişileri tembelliğinden ve üşengeçliğinden dolayı okula gitmek istemeyen bir kişi olarak gören ve gösteren kişilerin olduğunu görünce benim sıfat. Çıkışta millet birbirinin tepesine biniyor veliyle alakası yok.

@183206, sen ne diyorsun hocam? Virüs var hayat durmalı. (!)

@183206, şaka bir yana artık o tipler can sıkıcı oluyor. Evet, virüs var ama yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor, hayat durmuyor. Herkes işe gidiyor, çalışıyor, okuluna gidiyor. Onlar virüsü bahane ederek okula gitmek istemiyorlar.

Rahata alıştılar, ben de alıştım. Ama bitsin istiyorum artık bu 3 metrelik odadaki hayatım. Güneşin ve insanların neye benzediğini unuttum.
Ayrıca online olarak alacağım eğitim de yeterince iyi olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…