Online eğitim için dört bir yandan tag oluşturdu!

@183206, hocam hepimiz zaten öleceğiz. Milletin bu ölüm korkusu nedir? Garip geliyor.

Hiç evden çıkmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@183206, hocam hepimiz zaten öleceğiz. Milletin bu ölüm korkusu nedir? Garip geliyor.
Öyle demeyelim şimdi. Önlem almamız gerekiyor, öyle düşünürsek işimiz zor.
Bunların yaptıkları duygu sömürüsü cidden virüsten kaçınmak için değil ama.
Fotoğraftaki ebeveynler gelmeseler, ortada bir kalabalık kalmayacak.
Otobüsler daha sık gelse ve bir yolcu limiti olsa o sorun da çözülecek.

Bunlar rahata alıştıklarından dolayı böyle tepki veriyorlar. Twitter'i ciddiye almamak gerekiyor.

@wardenoflight, benim kafam sizi ilgilendirmiyor. Belki yoldan giderken virüsten ziyade başka bir sebepten öleceksiniz, bunu bilebilir misiniz? Hayır, ben önlemler alınmasın demiyorum ancak bu kadar korku bana aşırı gereksiz geliyor. Mümkünse siz de sığ düşünceden kurtulun, düşünce ufkunuzu genişletin.

Pardon kral.
Keşke zeki olsaydım.

Okullar kapalıyken açılsın diye yırtınanlar şimdi de kapatılmasını istiyor. Ama kimse bu eğitim açığı nasıl doldurulacak diye sormuyor. Artık bırakın bu düşünceleri sürekli en başa dönüyoruz biraz önünüze bakın.

@LordxVader, bence de. Eğer vadeniz dolduysa her şekilde ölürsünüz, sadece ölüm sebebiniz farklı olur.

Fikrinize az önce karşı çıkanlar bile mesajınızı beğeniyor
Aşı olup ölen de oluyor. Sen gençsin ama ailesinde yaşlı insanlar olan çok. Ben de istiyorum kapanmasın ama kendi gözümle görüyorum önlem yok.
Yine mi sosyal medyanın doğrudan uzak bilgileri Aşının bazı kronik hastalıklara yan etkisi var, aspirin ile kanı sulandırmak lazım. Doktorunuza sorabilirsiniz ne kadar kullanacağınızı aşıdan sonra. Adam kronik hastalığa sahip 70 yaşında, pıhtı atıyor herhangi bir yerine sonra vefat ediyor. Sonra da sosyal medyada aşı olup ölen adam diye yazıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…