Online oyun önerisi

Monitöre yumruk atmak istemiyorsan CS:GO ve Valorant'tan uzak dur. Daha yeni Valorant'tan çıktım arkadaşlarla oynuyoruz diye giriyorum kanser olup çıkıyorum. Koşa koşa vuranlar mı dersin wall hack açıp her raund girecegimiz yerde bizi 5 kişi karşılayanlar mi dersin ne ararsan var. Adamlar açık açık chatten ben hileyim diyor. Takımıma bir hile geldi siz basede bekleyin ben bela atıp geleceğim dedi oyunu bıraktık sohbet ediyoruz adam gidip 5 kişiyi tek başına vurup raundu kazanıp geliyor. Eskisi kadar zamanım olsa tek oynayacağım Online oyun Metin2 olurdu.
 
V rising. Şiddetle öneririm.
 
LoL ve Valorant’ın kitlesi çok kötü. Hiç oynamadıysan başlama tavsiye etmem. LoL oynarken hayatında duymadığın küfürleri duyabilir, Valorant oynarken sesli sohbette daha sesi kalınlaşmamış küçük erkek çocuklarına ailevi değerlerini meze edebilirsin. CSGO da eskidi artık. Forza Horizon 5 oyna, GTA Online oyna. Bu tarz şeylerde eğlenerek oyna kanser olmadan.
 
Bugüne kadar hiç Online oyun oynamadım. Bildiğim kadarıyla Valorant, LoL ve Counter-Strike var. Hangisini oynamalıyım? Online oynayacak arkadaşım yok o yüzden oyuna başlarken tek başlayacağım.

LoL Valorant Zula CS:GO gibi oyunlardan uzak dur kitle rezalet oluyor ve bir süre sonra verdiğin emek ve verirsen para boşa gidiyor ondan dolayı varsa arkadaşların ile oynayabileceğin Minecraft, Minecraft Dungeons veya Forest oynamanızı tavsiye ederim. (souls oyunlarını da deneyin)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı