Online oyun tavsiyesi

Ameliyat olmuş biri olarak Online'den ziyade hikayeli oynasanız daha iyi olmaz mı ameliyatın derecesini bilmiyorum gerçi çünkü Online oyunda sinirlenip kendimi kaybederim genelde siz de de aynı şey olursa sıkıntı çıkabilir
Hikayeli olarak oynadığım oyunlar da var. Şu an Baldur's Gate 3'ü oynuyorum. Online oyunlarda sinir problemim yok hocam :D Rekabetçi oyunları eğlencesine oynuyorum. RPG ve diğer türler sakin geçiyor zaten.
LoL'e baslamak icin bayağı gec ama bir dene istersen.
LoL'ü hala arada eğlencesine oynuyorum.
Teamfight tactics.
Listede yazdığım Mighty Party isimli oyun TFT ile aynı yapıda hocam. Çok fazla oynadığım için TFT oynayasım gelmedi. Biraz zaman geçtikten sonra TFT'ye bakacağım.
Overwatch deneyebilirsin.
Deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Oynamadiysaniz destiny 2, warframe, path of exile.
PoE 2'yi bekliyorum.

Eğer 100 tl kadar bütçen varsa ve ciddi oynayabileceksen Hunt:Showdown'u öneririm, gayet güzel oyundur ama eşleştirme sistemi biraz kanserdir. Eğer ücretsiz bir oyun arıyorsan Splitgate'ye bakmanı öneririm portallar üzerine kurulu FPS oyunu gayet tatlı bir oynanışı var.

Ameliyat olmuş biri olarak Online'den ziyade hikayeli oynasanız daha iyi olmaz mı ameliyatın derecesini bilmiyorum gerçi çünkü Online oyunda sinirlenip kendimi kaybederim genelde siz de de aynı şey olursa sıkıntı çıkabilir
Çok doğru ben de ameliyatlıyım. AC valhalla oynuyorum şu an,yavaş tepki vermek önemli. Ameliyat ortalama bir derece ise.

Eğer 100 tl kadar bütçen varsa ve ciddi oynayabileceksen Hunt:Showdown'u öneririm, gayet güzel oyundur ama eşleştirme sistemi biraz kanserdir. Eğer ücretsiz bir oyun arıyorsan Splitgate'ye bakmanı önrritim portallar üzerine kurulu FPS oyunu gayet tatlı bir oynanışı var.
İkisine de bakacağım teşekkür ederim. Hunt:Showdown anladığım kadarıyla Escape from Tarkov gibi yaşayarak oynamamız gereken bir oyun. Severim :D
Çok doğru ben de ameliyatlıyım. AC valhalla oynuyorum şu an,yavaş tepki vermek önemli. Ameliyat ortalama bir derece ise.
Geçmiş olsun hocam. Ben dizimden ameliyat oldum. Protez falan taktılar. Yani bilgisayar başında bir sıkıntı yaşamıyorum. İlaçların etkisiyle arada dalgınlık oluyor. Ameliyatı unutup kalkıp yürümeye çalışıyorum. İşte o zaman fena acı çekiyorum :D

İkisine de bakacağım teşekkür ederim. Hunt:Showdown anladığım kadarıyla Escape from Tarkov gibi yaşayarak oynamamız gereken bir oyun. Severim :D

Geçmiş olsun hocam. Ben dizimden ameliyat oldum. Protez falan taktılar. Yani bilgisayar başında bir sıkıntı yaşamıyorum. İlaçların etkisiyle arada dalgınlık oluyor. Ameliyatı unutup kalkıp yürümeye çalışıyorum. İşte o zaman fena acı çekiyorum :D
Sağol hocam,sanada geçmiş olsun :D Aman diyim dikkat et

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı