Online Oyunlarda Lag/Ping sıkıntısı

E_G_O

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben Online Overwatch oynuyorum. Evde kimse internete bağlı değilse, 60 ms civarı oluyor Ping´im, ki bu benim için baya iyi bir değer. Sıkıntı fakat şu: evde başka birisi Internete bağlanınca, özellikle YouTube´dan video izlerse, Ping oluyor 500+, ve oyunu oynayamıyorum. Benim sorum: Bu problemi nasıl çözebilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Dsmart kullanıyorum ve Wi-Fi üzerinden bağlanıyorum.
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi'ye ayrılan internet bant genişliğini düşürebilirsin. Örneğin;1 Mbs/s yapabilirsin.
İnternette modemin marka modelini yazarak nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
Bu arada Upload hızın çok düşük olduğundan ping yapabilir.

Modem arayüzünden hattına yansıtılan değerleri görebilirsin. Bir kısıtlama olup olmadığını oradan kontrol edebilirsin.

Asıl konuya dönersek, sistem boşta iken +15 ping sıkıntı. Şu şekilde aynı paketi bende kullanıyorum. 44 ping ile oynuyorum. Hız testi 1ms 8mbps 1mbps olarak geçiyor.

Yapman gerekenler ; Windows arkaplan da çalıştırdığı bir takım uygulamalar var ilk önce bunları kontrol et. Müşteri hizmetlerini ara ve bağlantı adresini yenilemeyi talep et. Onlar anlar.

Youtube de video seyretmek ile 500 ping olmaz. Daha detaylı yardımcı olamam, BAN atıyorlar.

Modem arayüzünü açamıyorum... 192.168.1.1 girince tarayıcıma, hiçbirşey olmuyor...

Edit: Açmayı başardım, peki şimdi ne yapmalıyım?

Ayrıca şöyle bir test yaptım kendi başıma:

Dosya Ekleri

• Test.png
    Test.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 170
Time=57ms
Time=57ms
Time=60ms
Time=66ms

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0

Umarım istediğin şey budur. Teşekkür ederim.

Bende o değerler 47 mesela... Tabii yine de normal. Senin sorunun müşteri hizmetlerinden çözülür.
''IP adresi güncellendiği zaman daha iyi sinyal alırsın.'' Müşteri hizmetlerini ara.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı