Online PDF dosyası indirilmiyor

since1987

Decapat
Daha fazla  
MEB'i üzerinde yayınlanan PDF dosyalarından çıktı almak istiyorum ama olmuyor. CTRL + print yaptığım zaman aktif olan yazdırma butonu yok.
Bu Online PDF dosyasını indirmek istiyorum ama indiremiyorum da. Download butonu da yok.
Sadece görüntüleme yapabiliyorum. Bu konunun bir inceliği var mıdır?
Not: Ekran görüntüsü alıp yapabiliyorum ama bu işin amelelik kısmı bu işin sırrını bilen varsa paylaşabilir veya yardımcı olabilir mi?

1734466863729.png

MEB'i üzerinde yayınlanan PDF dosyalarından çıktı almak istiyorum ama olmuyor. CTRL + print yaptığım zaman aktif olan yazdırma butonu yok.
Bu Online PDF dosyasını indirmek istiyorum ama indiremiyorum da. Download butonu da yok.
Sadece görüntüleme yapabiliyorum. Bu konunun bir inceliği var mıdır?
Not: Ekran görüntüsü alıp yapabiliyorum ama bu işin amelelik kısmı bu işin sırrını bilen varsa paylaşabilir veya yardımcı olabilir mi?

Eki Görüntüle 2376576
Örnek bir link/bağlantı?

Örnek bir link/bağlantı?

öğrenciyseniz öğrenci şifresi ile mebi'ye girip derslerden herhangi birine girdiğinizde içeriklerin konu anlatımlarına , özetlere ulaşabiliyorsunuz. Üye olmanız gerekiyor.

öğrenciyseniz öğrenci şifresi ile mebi'ye girip derslerden herhangi birine girdiğinizde içeriklerin konu anlatımlarına , özetlere ulaşabiliyorsunuz. Üye olmanız gerekiyor.
Malesef öğrenci değilim, pekala bağlantıyı kopyalamana izin veriyorsa - PDF'i - herhangi bir indirme aracıyla almayı deneyebilirsin sistemine.

Malesef öğrenci değilim, pekala bağlantıyı kopyalamana izin veriyorsa - PDF'i - herhangi bir indirme aracıyla almayı deneyebilirsin sistemine.
Aslında size gönderdiğim bağlantıda açtığım pdf dosyasının açılmış hali olsun normal pdf açmadığım sayfa olsun ikisinde de aynı link görünüyor.
1734470248712.png
1734470269618.png

Aslında size gönderdiğim bağlantıda açtığım pdf dosyasının açılmış hali olsun normal pdf açmadığım sayfa olsun ikisinde de aynı link görünüyor. Eki Görüntüle 2376611Eki Görüntüle 2376612
Bağlantı çubuğunda mesela "content" sonrasında bir dosya ismi görünmüyor, önce tıklayıp görünüyor mu diye bakmak sonra da kodlar arasından o bilgiyi nereden çektiğine bakmak gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı