OP6T mi S9+ mı?

L1ghtBr1nger

Megapat
Daha fazla  
İkisi hakkında baya araştırma yaptım, gerek yabancı gerek Türk forumlarında kullanıcı yorumlarını okudum ancak hala kararsızım. LG G2 den geçeceğim.

Alacağım telefonun:

+Stabil
+Kamera performansı iyi
+Hoparlör ve kulaklık performansı iyi (özellikle şuan ki telefonum bu konuda baya kötü)
+Şarjı bir günü rahat çıkarabilir

Olmasını istiyorum. Garanti umrumda değil ki muhtemelen ikinci el alacağım. Her türlü fikire açığım.

Ek not: Bütçe en fazla 3800TL.

Samsung'un yeni arayüzü başarılı işler çıkartabilir, bunu hesaba katmak gerek fakat ben yine de OPT6 diyorum. Arayüz, oturana, stabil hale geçene kadar 2 sene geçer zaten :)

Samsung'un yeni arayüzü başarılı işler çıkartabilir, bunu hesaba katmak gerek fakat ben yine de OPT6 diyorum. Arayüz, oturana, stabil hale geçene kadar 2 sene geçer zaten :)
Evet yeni One UI arayüzü güzel duruyor cidden ve ikinci elide hesaba katmak gerek. OP6T nın ikinci eli pek iyi değil sanırım.

OP6T modelini nereden alacaksın? Baktim hep OP6 modeli var bu modelde 3600 TL, S9 Plus ise 4200 TL arada ciddi bir fiyat farki var.

Arka kamera ve ekran olarak S9 Plus daha iyi. Batarya olarak OP6T daha iyi.

Samsung modellerinde arayüz sorunu yok, daha önce One Plus kullanmamışsan yeni bir deneyim güzel olabilir.

Fiyat performans noktasında One Plus daha mantıklı OP6 modeli için diyorum bunu. OP6T modelinin fiyati hakkinda bir bilgim yok.

Alacağın One Plus modelinin sorunlari falan var mi diye iyice araştır.

OP6T modelini nereden alacaksın? Baktim hep OP6 modeli var bu modelde 3600 TL, S9 Plus ise 4200 TL arada ciddi bir fiyat farki var.

Arka kamera ve ekran olarak S9 Plus daha iyi. Batarya olarak OP6T daha iyi.

Samsung modellerinde arayüz sorunu yok, daha önce One Plus kullanmamışsan yeni bir deneyim güzel olabilir.

Fiyat performans noktasında One Plus daha mantıklı OP6 modeli için diyorum bunu. OP6T modelinin fiyati hakkinda bir bilgim yok.

Alacağın One Plus modelinin sorunlari falan var mi diye iyice araştır.

Öncelikle yorumun için teşekkürler ve şöyle ki Türkiye'de ki birkaç OnePlus sayfasından okuduğum kadarıyla bazıları sorunsuz olurken bazılarında batarya sorunu olabiliyormuş. Zaten garanti de olmadığı için böyle bir durumda elimden hiçbir şey gelmez.

Ürünleri ikinci el alacağım Ankara'da 3600-4200 arası ilanlar var.

S9 için tek korkum performans ve arayüzün zamanla hantallaşması. Birde şarj süresini ekleyebilirim sanırım. Onun dışında bende S9+ a daha yakınım.

Eski hantallaşan Samsung arayüzü yok bundan emin olabilirsin. 3 yildan sonrasında ister istemez Android modellerde belli bir yavaşlama olur bu yavaşlama orta ve giriş seviyesinde fazlayken güçlü modellerde çok çok az.

Ben 1 yıldır J7 PRO kullanıyorum orta seviye bir model son derece stabil bir cihaz. Daha önce de 2.5 yil G2 kullandim o da çok stabildi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı