Opel Corsa 1.2 T 2020 tekliyor

CikiBavyer

Megapat
Merhaba, Opel Corsa 1.2 T 2020 model araca sahibim, bugün aracı çalıştırırken araç teklemeye başladı ve zor çalışmaya başladı tahminim akü, alındığından beri hiç değiştirilmedi. Ancak korktuğum konu bilgi ekranında şanzıman arızası, motor arızası, vb. gibi ibareler çıkmakta. Aküden kaynaklı olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam akü ile ilgili olması çok zor. LazJedi hocamın dediği gibi motoru çalıştırmyın daha kötü olmasın sanayiye götürün.

Akü gibi hissettim ben. Kötüyü düşüneceksek; Psa grubu küçük hatalarda bile servis yazısı çıkartır. Bilgisayara bağlasınlar aracı. Arkadaşların da dediği gibi çalıştırmamaya çalışın. 1.2 puretech sıkıntılı motorlardan biri. Yağlı kayış olduğundan sıkıntınız kayış olabilir belki bunlar çabuk yıpranır bu motorda.

Akü tekleme sorunu yaratmaz. Motorla ilgili ciddi bir sorun var gibi görünüyor. En kısa sürede servise götürmelisiniz.
hocam akü ile ilgili olması çok zor. LazJedi hocamın dediği gibi motoru çalıştırmyın daha kötü olmasın sanayiye götürün.
Akü gibi hissettim ben. Kötüyü düşüneceksek; Psa grubu küçük hatalarda bile servis yazısı çıkartır. Bilgisayara bağlasınlar aracı. Arkadaşların da dediği gibi çalıştırmamaya çalışın. 1.2 puretech sıkıntılı motorlardan biri. Yağlı kayış olduğundan sıkıntınız kayış olabilir belki bunlar çabuk yıpranır bu motorda.
Attığım video kendi videom bana akü gibi geldi umarım tek sorun aküdür. Yarın en yakın bi tamirciye götüreyim.

2020'ler puretech degil galiba hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı