Open JDK Nedir ?

Ancak aralarında neredeyse hiç fark yok. Eğer ubuntu kullanıyorsan ve yine de oracle kullanacam dersen burayı deneyebilirsin;

Oracle Java (JDK) 7 / 8 / 9 Installer PPA : “WebUpd8” team

Ancak Android'e C++'dan da uygulama ve oyun geliştirilebilir. Neden özellikle java tercih ettiğinizi sorabilir miyim ? Her yerde yerden yere vurdukları için pek sıcak bakmıyorum açıkçası, hızı da cabası. Java öğrenilmesi gereken bir dil midir ? Kullanan birisinin yorumunu duymak isterim.

Size katılıyorum, C++ ile çok daha performanslı bir uygulama geliştirilebilir ama ben derslerimden dolayı zaman ayıramayacağım için, çok da profesyonel uygulamalar geliştirmediğim ve kullandığım kaynaklarda java kullanılmasından dolayı java' yı kullanmayı tercih ettim. Belki yanlış bir yol izledim ama başlamıştım bir kere :) ama bu yaz C++' a da bakmayı düşünüyorum yardımınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.