Hazeyn_44
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Casper Excalibur G770
İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz, 2688 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Ram: 16GB 3200MHz DDR4 CL16 Dual Channel
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650 4GB GDDR6
SSD: 500GB M.2 SSD PCle 3.0 (PCle; Okuma: 2300MB/s - Yazma: 1800MB/s)
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Pro Insider Preview
Ekran: 15.6" FHD IPS 144HZ 3ms 45% 250NIT
- Meslek
- Stajyer Öğrenci
- RAM
- 4+4GB DDR3 1600MHZ
- SSD veya HDD modeli
- 256GB Hi-Level Sata SSD
- Ekran kartı
- HD Graphics 4000 / GT 635M
- Anakart
- Lenovo Ideapad Z580
- İşlemci
- I5 3210M
Herkese iyi sosyaller! Bundan önceki açtığım konuları takip edenler veya görenler beni bilir. Birkaç senedir Lenovo IdeaPad Z580 modeli cihazıma Hackintosh kurulumu denemeleri yapıyorum. Dün yine bir deneme yaptım ve OpenCore-Simplify aracı yardımıyla Big Sur kurulumunu sorunsuz yaptım. Ama işin sıkıntısı kextler var olmasına rağmen Bluetooth, Wi-Fi ve ses kartı çalışmıyor. Şifreyi girip oturum açtıktan sonra satırlarla kodlar dökülüyor, bazen bu kodlarda duruyor, zorla restart atmadan ana ekrana gelemiyorum. EFI’m bu bağlantıdadır. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim, yardımlarınızı esirgemeyin isterim. Saygılar.
@claus Hocam kusura bakmayın sizi yine etiketliyorum ama bana sizden başka düzgünce yardım eden pek kimse yok. Keşke konuya bakan ve az buçuk Hackintosh bilgisi olan birileri yazsa da sizi de her konu açtığımda etiketleyip darlamasam...
@claus Hocam kusura bakmayın sizi yine etiketliyorum ama bana sizden başka düzgünce yardım eden pek kimse yok. Keşke konuya bakan ve az buçuk Hackintosh bilgisi olan birileri yazsa da sizi de her konu açtığımda etiketleyip darlamasam...
Son düzenleme: