OpenCore macOS Big Sur HDD APFS çevirilmiyor

Merhaba, Yiğit Bey'in yüklediği yeni imajı ve içerisindeki EFI ile devam ettim, diski GPT yaptım. Ardından Apple HFS yaptım, Big Sur yüklerken dönüştürdüm ve yükledim. Restart verdi, sonrasında macOS installer ile devam ettim ve bu ekranda kaldım, ne yapmam lazım? 20 dk, 1 dakika diyor.
Donuyorsa reset atıp tekrar bu aşamadan devam etmeyi dene bir kaç defa. İlginç ama bu tarz sorunlar çok sayıda karşılaşmıştım. Reset atıp kaldığım yerden kuruluma devam etmeye çalıştığımda çözülmüştü sorun.

Donuyorsa reset atıp tekrar bu aşamadan devam etmeyi dene bir kaç defa. İlginç ama bu tarz sorunlar çok sayıda karşılaşmıştım. Reset atıp kaldığım yerden kuruluma devam etmeye çalıştığımda çözülmüştü sorun.
Claus bey yorumunuz için çok teşekkür ederim sistem kuruldu lakin ardından başka bir sorun çıktı bende bu uğraştan vazgeçtim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı