Merhaba. Can sıkıntısından dağıtım değiştiresim geldi ve eğer üşenmezsem bir hafta sonra OpenSUSE kurabilirim. Nasıl bilirsiniz ve hangi özelliklerini seversiniz acaba bu arkadaşın?
KDE sevmem ben, muhtemelen GNOME kurarım ya da XFCE. Ya da KDE kurar sonra YaST ile kurarım. YaST nasıl bir arkadaştır?Stabil çalışır ama KDE arayüzü nedense diğer dağıtımlardaki gibi değil.
YaST alışana iyi ama yeni kullanıcı için anlaşılmazdır.KDE sevmem ben, muhtemelen GNOME kurarım ya da XFCE. Ya da KDE kurar sonra YaST ile kurarım. YaST nasıl bir arkadaştır?
Ben Budgie ile kullanmıştım gerçekten çok iyidir. GeckoLinux'a bakmanızı öneririm.KDE sevmem ben, muhtemelen GNOME kurarım ya da XFCE. Ya da KDE kurar sonra YaST ile kurarım. YaST nasıl bir arkadaştır?
Budgie kullanırken sebepsiz bir tiksinti oluşuyor bende. Nedenini bilemiyorum.YaST alışana iyi ama yeni kullanıcı için anlaşılmazdır.
Ben Budgie ile kullanmıştım gerçekten çok iyidir. GeckoLinux'a bakmanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.