Opera boşta sistemi sömürüyor

caseyyy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçen haftadan beri başıma geliyor, kafayı yemek üzereyim. Youtube'dan videomu izliyorum bir bakıyorum fanlar kudurmuş, Opera 1.5 GB RAM kullanıyor.

Sadece 2 sekme açıkken 1 GB üstü RAM harcıyor, aşırı sinir oluyorum. Tüm eklentileri sildim fakat bir işe yaramadı.

Görev yöneticisinde de böyle değişik şeyler çalışıyor, kapatınca bir şey olmuyor. Var mı benim yaşadığım sorunu yaşayıp çözebilen?

Opera son 1-2 güncellemeden sonra böyle saçmalıklar yapmaya başladı. 2-3 GB harcarken kapatıyorum açıyorum aynı sekmeler daha sonra 1 GB harcıyor. Ya bir özellik olarak önbelleğe alıyor ya da bir hata oluştu güncellemeden sonra.

Kaspersky ile bir tarama yapın. Tarayıcıda virüs olabilir.

Muhtemelen Opera'da bir tane ayarla oynanmış sistemlede alakalı olabilir bilmiyorum ben Google kullanıyorum.

Opera'nın ham hali düşük kaynak tüketme odaklı değil. Bunun dışında reklam, izleyici engelleme bellek tüketimi ve sayfa açılış hızına olumlu anlamda etki eder. Aşağıdaki uzantıları kurun ve Opera'nın kendi reklam, izleyici engelleme ayarını kapatın.
Ayrıca bağlantıda önerdiğim ayarları uygulayın.

Bu arada hangi siteye girdiniz bilmiyorum. Ama görev yöneticisindeki bellek sömüren izleyicilere bakarak, kalitesiz bir site olduğunu söyleyebilirim. O kadar izleyici barındıran siteleri kullanmamanızı, alternatifleri varsa o sitelere bakmanızı öneririm.

Şu an Chrome benim RAM'in 600 MB siini kullanıyor.

İnternet kullananlar bile canımı sıkmaya başladı oporo kollonmoyon abi firefox moruq en iyisi boş konu, boş insanlar.

Teşekkür ederim, deneyeceğim şimdi.
Eki Görüntüle 931811
İnternet kullananlar bile canımı sıkmaya başladı oporo kollonmoyon abi firefox moruq en iyisi boş konu, boş insanlar.
Bana mı atıfta bulundunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…