Opera GX eskisinden fazla RAM tüketiyor

Telefonunuzda ki uygulamalar, girdiğiniz siteler, şu anda telefonunuzda yüklü olan Android, bilgisayarınızda kurulu olan Windows, Discord hatta Discord spyware derecesinde her yaptığınızı satıyor bunu ben söylemiyorum kendi gizlilik politikası diyor. Hepsi verinizi satıyor Brave'de satıyor bu arada bu adamlar babanızın hayrına mı tarayıcı yapıyor sanıyorsunuz?

NTLite ile Windows telemetry kapattım. Android için ROM attım gapps olmadan F droid kullanıyorum. Discord ayda 1 girerim. Brave açık kaynak adamlar satmadığını söylüyor ben inanıyorum.

NTLite ile Windows telemetry kapattım. Android için ROM attım gapps olmadan F droid kullanıyorum. Discord ayda 1 girerim. Brave açık kaynak adamlar satmadığını söylüyor ben inanıyorum.
Şu anda bulunduğunuz forumda verinizi topluyor Brave nasıl para kazanıyor sanıyorsun tabii ki de senin verilerini satarak gizliliğinize çok önem veriyorsanız internet kullanmayacaksınız verilerin her türlü satışa çıkar şunu unutma "ücretsiz bir üründe ürün sizsinizdir"

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı